Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enten du er en kanadisk snowbird-tid i USA, eller du er en amerikaner som regelmessig har forretningsforbindelser med Canada, hvis du mottar kanadiske sjekker, må du ta ekstra forsøk på å deponere dem. Mens de fleste amerikanske banker vil gi deg kontanter til kanadiske sjekker, kan de pålegge lange ventetider og kostbare avgifter. Hvis du mottar mange sjekker fra Canada, er det verdt å ha en ny bankkonto bare for å deponere kanadiske sjekker som tilbyr lave avgifter og korte ventetider. På den måten får du pengene dine før.

Se etter bankgebyrer når du kasserer en kanadisk innsats i USA. Kreditt: Designbilder / Designbilder / Getty Images

Avgifter og hold tider

Å sette inn en kanadisk sjekk ofte er mer problematisk enn å deponere en. Amerikanske banker krever vanligvis at kanadiske sjekker legges inn i en kontrollkonto, og utenlandske sjekker kommer ofte med utvidede ventetider og ekstra gebyrer. Som et resultat kan du ikke ha tilgang til midlene med en gang.

Kanadiske banker med amerikanske filialer

Hvis den kanadiske sjekken er fra en kanadisk bank med amerikanske filialer, og du har en filial av den aktuelle banken i ditt område, kan du ha en enklere tid. Kanadiske banker som TD Bank har avdelinger i både Canada og USA. Det er vanligvis billigere og enklere å kontanter kanadiske sjekker på en amerikansk bankkontor i den canadiske banken hvor den ble utstedt.

Sette inn sjekk

Bankene kan tilby deg ulike muligheter for innskudd eller innbetaling av kanadiske sjekker. Avhengig av banken, kan minibanken gi deg muligheten til å deponere utenlandsk valuta. Du har også mulighet til å besøke telleren og sette inn sjekken i person.

Valutaveksling

Når du legger inn en innsjekk i kanadiske dollar, får du verdien i amerikansk valuta. Beløpet du mottar avhenger av den daglige kanadisk-USA.vekslingskurs. Valutakursen på banken er basert på den daglige valutakursen i det åpne markedet pluss et spredning. Handle rundt for banken som tilbyr den mest gunstige valutakursen, og har den smaleste spredningen.

Anbefalt Redaktørens valg