Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kommersielle banker, spesielt kommersielle banker som er store og veletablerte, er vanligvis en persons førstevalg for å administrere sine penger og for å få lån. Potensielle kunder bør imidlertid være forsiktige med kommersielle banker, for selv om de tilbyr noe trygghet, er det fortsatt ulemper for å bruke dem.

Kommersielle banker, til tross for sitt rykte, har en rekke ulemper.

Lån godkjenninger

En ulempe ved bruk av en stor, kommersiell bank kan lett ses hvis du prøver å få et lån. I motsetning til en lokal bank, eller en relativt liten bank, må en større, kommersiell bank sette et lån gjennom flere ulike avdelinger. Utover det kan det hende du må ha dusinvis av mennesker å skrive av på et enkelt lån. Dette kan føre til at mange flere blir involvert i å si ja eller nei til lånet ditt, og det kan føre til mye mer forhandlinger enn du håpet å utføre. Dette gjelder spesielt for et enkelt, relativt enkelt hjemme- eller forretningslån.

Strenge standarder

En annen ulempe ved bruk av kommersielle banker er at de har meget stive standarder oftere enn ikke. Alle banker må følge de økonomiske lovene som er utstedt av den amerikanske regjeringen, men kommersielle banker kan behandle egne, tilleggsregler som om de er satt i stein. Igjen er dette oftest sett i låneprosessen. Kommersielle banker, på grunn av deres størrelse og det rene volumet av markedet som de kommandoerer, er ofte mindre tilbøyelige til å gjøre innrømmelser til kunder. Dette kan føre til en veldig "min vei eller motorvei" holdning fra en kommersiell bank.

Sikkerhet

En av de største bekymringene som en person har med sin bank, er om pengene deres er forsikret eller ikke. Hvis du setter $ 10 000 på en sparekonto, vil du være sikker på at pengene vil være tilgjengelige, uansett hvilke utgifter banken din har å håndtere. Derfor skapte den amerikanske regjeringen FDIC-forsikring, som forsikrer opp til $ 100 000 penger (selv om det er mer enn $ 200 000 til 2013) per innskyter slik at disse innskyterne kan ha tro på banken. Mange kommersielle banker, på grunn av hvordan de velger å drive sin virksomhet, avstå fra denne regjeringsforsikringen og istedet tilby privat forsikring. Denne private forsikringen er ikke like pålitelig som regjeringens forsikring, og det gjør mange innskytere nervøse for å være ute fra under regjeringens beskyttelse.

Anbefalt Redaktørens valg