Innholdsfortegnelse:

Anonim

Etter det første sjokk og sorg av en elsket som går bort, må den formelle virksomheten til å delta i den avdødes saker begynne. Eiendom og eiendeler av decedent må settes gjennom probate og distribueres i henhold til en gyldig vilje eller, hvis det ikke er vilje, i henhold til statens suksesslover. Hvis decedent hadde kredittkontoer åpne på tidspunktet for dødsfallet, må byråene bli varslet og kontoene må være stengt. Hvis kontoen var i deksentens eneste navn, forblir gjelden med decedent og kan være fornøyd med midler fra boet.

Skritt

Betal gjeld til den avdøde i den rekkefølgen som er foreskrevet av statens sanne lover. Kredittkort gjeld er vanligvis lav på kreditor-tilbakebetaling totem pole. De blir vanligvis betalt etter administrative kostnader, begravelseskostnader, medisinske regninger og skatter. Hvis eiendommen ikke har nok eiendeler til å betale av hver kreditor, kan noen kreditorer faktisk miste ut. Betaling av avdødes gjeld vil diktere hvordan man skal skrive brevet.

Skritt

Ring kredittkortselskapet og forklar situasjonen for dem. Be om adressen til å sende avslutningsbokstavet.

Skritt

Adress brevet til kredittkortagenten som er ansvarlig for de avdøde kontoens sluttkontoer. Åpen ved å forklare at den avdøde hadde en konto og at han døde. Gi dødsdato. I annet ledd skal du forklare om kontoen er betalt eller hvis en balanse gjenstår. Hvis en balanse gjenstår, forklar om kontoen vil bli betalt ut av boet eller om eiendommen ikke har nok penger til å gi midler. Lukk brevet ved å spørre representanten for å lukke kontoen.

Skritt

Send brevet til kredittkortbyrået. Legg ved en kopi av dødsattesten. Ifølge Creditnet.com, bør kredittkortselskapet lukke kontoen fra datoen for dødsfallet og frafalle eventuelle renter eller gebyrer påløpt etter datoen for dødsfall.

Anbefalt Redaktørens valg