Innholdsfortegnelse:

Anonim

Begravelsesforsikring er ofte bare en kontrakt som er satt opp med et begravelseshjem eller en mortuary for å ta vare på de endelige detaljene for begravelse etter døden. Begravelseshuset er betalt på forhånd, og den avdøde anses å ha en forhåndsbetalt begravelse. Det er imidlertid ingen garanti for at alle utgifter til begravelsen og begravelsen vil bli dekket av denne avtalen, spesielt når arrangementene er gjort langt før dødsfallet. Kostnadene øker og utgiftene dekkes ikke alltid av den opprinnelige avtalen, selv om den avdøde kan ha kjøpt kontrakten i god tro at alle regninger vil bli dekket, uten å legge påkjenning på familien igjen.

Hva skjer når man dør uten graverforsikring?

Grunnleggende

Livsforsikring

Andre livsforsikringsplaner gir nok fordeler til å betale for hele beløpet av begravelsen. Et begravelseshjem kan bli oppført som den primære støttemottakeren på en livsforsikringspolicy for å dekke de endelige utgiftene med resterende midler utbetalt til mottakerne nevnt i testamentet. Eksekutøren av viljen er ansvarlig for å gjøre de endelige ordninger for den avdøde, ved hjelp av hvilke midler som er tilgjengelige. Når ingen konkret begravelsesforsikring ble oppnådd, kan utbetalinger fra andre livsforsikringer brukes til å dekke kostnadene. De fleste livsforsikringspolicyer kan innløses innen dager etter å ha gitt dødsattest. Når forsikringen er brukt, kan andre eiendeler selges for å dekke de resterende kostnadene før de endelige mottakerens utbetalinger gjøres.

betalinger

Når ingen forsikring eller andre eiendeler er tilgjengelig for begravelse, må familien og boet bære kostnadene ved prosedyrene. Eksekutoren av eiendommen kan gjennomgå hele beholdningen og avgjøre et beløp som er mulig å tilby et begravelseshjem og utforme en begravelse som faller innenfor budsjettet. Familiemedlemmer kan diskutere alternativene, selv om det er avgjørelse av eksekutor som er endelig og bindende. Kremering og kostnaden for en urne kan koste så lite som $ 1000, mens utførlige kasketter, balsamering, besøk i et begravelseshjem og begravelse i hvelv kan koste godt over $ 25 000 eller mer. Lokale medisinske skoler kan kontaktes for å se om de er interessert i å motta kroppen som en donasjon. Mens ulike jurisdiksjoner har forskjellige politikker, er alle kommuner lovkrav til å gi grav eller kremering for de som ikke har råd til det, vanligvis indigenter uten familie eller ingen villig til å kreve kroppen. Mulige kilder til betaling kan komme fra veteranens ytelser eller en sosial sikkerhet $ 225 engangsbeløp. Den vanlige offentlige praksis er å bruke minst mengde skattepenger og avhende kroppen ved kremering.

Anbefalt Redaktørens valg