Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kredittkortopplysninger og kvitteringer gir dokumentasjon av finansielle transaksjoner. Hvor lenge du trenger å henge på dem, avhenger av innholdet i kjøpet. Hvis du ikke har oversikt over en transaksjon når du trenger det, kan det koste deg penger. Alltid makulere kredittkortopplysninger og kvitteringer for å avskrekke identitetstyveri.

Individuelle poster

Sammenlign dine månedlige kredittkortopplysninger mot kvitteringer for kjøp. Hvis beløpene i en erklæring er korrekte, kan du vanligvis kaste bort den. Det er unntak. Hvis du for eksempel bruker et kredittkort til å betale for noe som følger med en garanti, må du holde garantien med garantien til den utløper. Du vil også henge på uttalelser hvis det er mulighet for at du vil returnere et kjøp. Du trenger vanligvis ikke å holde kredittkortopplysninger for mer enn et år.

Kredittkortinformasjon og skatter

Når et kredittkortoppgave vedrører en transaksjon som påvirker inntektsavkastningen din, bør du beholde den til etter at perioden for inntektsperioden går ut. Begrensningsperioden er tiden til IRS ikke lenger kan gjennomgå en innleveret selvangivelse på jakt etter ubetalte skatter. For individuelle inntektsskatt er tidsgrensen typisk tre år etter at du har arkivert. Hvis du har glemt å inkludere noen av inntektene dine på selvangivelsen, kan IRS revidere deg i seks år etter at du har filen.

Bedriftskort

Når du er selvstendig næringsdrivende eller bedriftseier, kan du betale forretningskostnader med et kredittkort. Disse betalingene er ofte fradragsberettigede. Oppbevar månedlige utsagn til begrensningsperioden er bestått. Som med individuelle skatter, er dette vanligvis tre år etter at selvangivelsen er innlevert, med mindre IRS ber om en treårig forlengelse fordi de mistenker underskattet inntekt, så det er forsiktig å holde påstandserklæringer i syv år. Hvis bedriften din aksepterer kredittkortbetalinger fra kunder, mottar du uttalelser som beskriver dette salg. Du kan også beholde en kopi av kvitteringene du gir kunder. Disse kvotene behøver ikke beholdes når du har sjekket dem mot selgeren kredittkortoppstilling for å bekrefte nøyaktigheten. Hold påstandene i syv år også fordi de dokumenterer inntekter i skattemessige hensyn.

Anbefalt Redaktørens valg