Innholdsfortegnelse:

Anonim

Markedsføring er et hovedansvar for eiendomsmegling agenter. Mens avis- og webannonser forteller deg at agenten markedsfører eiendommen din direkte til potensielle kjøpere, vil annonser som inneholder et nummer med flere oppføringer, fortelle deg at agenten også eksponerer eiendommen din til andre eiendomsmeglere og agenter.

MLS refererer til et samarbeid mellom eiendomsmeglere og agenter innenfor et bestemt geografisk område. Medlemmer pooler sine oppføringer i en sentral database og gjør dem tilgjengelige for meglere og agenter utenfor noteringsfirmaet som også abonnerer på tjenesten. Som bevis på sin popularitet, av de 6 572 hjem selgere som reagerte på National Association of Realtors 2014 Profil av Hjem kjøpere og selgere undersøkelse, 5980 - 91 prosent - rapporterte at deres hjem var en MLS notering.

Hvordan det fungerer

Lokale MLS-foreninger tilbyr en måte å utveksle informasjon mellom eiendomspersonell, som i sin tur gir informasjon til sine kunder. Det er ingen nasjonal MLS-database. I følge flere rådgivningstjenester er det mer enn 800 regionale og lokalt eide foreninger, som alle driver og vedlikeholder sine egne private nettsteder. Et MLS-ID-nummer på en offentlig nettsideoppføring er et referansenummer for en bestemt foreningens medlemmer.

De fleste foreninger begrenser medlemskap til lisensierte eiendomsmeglere og agenter som tilhører lokale realtorsforeninger og National Association of Realtors. Hver forening har sine egne regler og vedtekter som er i samsvar med reglene, forskriftene og retningslinjene i National Association of Realtors.

Selv om en sidevinst er økt eksponering, Hovedformålet med en MLS-notering er å publisere provisjonsfrekvensen som tilbys av noteringsagenten. Mens det publiserte tilbudet skaper en kontraktlig forpliktelse, har notering og salgsagenter juridisk rett til å forhandle andre vilkår.

Til salgs av eier MLS

Til salgs fra eier (FSBO) kan selgere ikke sende inn en MLS-liste direkte, men kan sende inn en notering gjennom en FSBO-representant som ForSaleByOwner.com og MLSMyHome.com. Etter at du har fullført det nødvendige papirarbeidet og betaler den nødvendige avgiften, vil representanten sende inn oppføringen til den aktuelle MLS-foreningen i ditt navn.

Anbefalt Redaktørens valg