Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når en eiendomskjøper og selger er enige om en transaksjon, kan et sperringsselskap bli involvert. Escrow-selskaper tjener som nøytrale tredjeparter, og sikrer at alle juridiske aspekter av eiendomsmeglingstransaksjoner foregår riktig og at alle betalinger gjøres til de rette partene. Et eiendomsavlastningsfirma tillater kun at fond utveksles når alle krav er oppfylt. Escrow-selskaper tar betalt for sine tjenester og i California varierer de etter sted og selskap.

Ungt par signerer papirarbeid med escrow companycredit: BartekSzewczyk / iStock / Getty Images

Gjennomsnittlig Escrow-avgifter

California escrow avgifter kan variere mellom $ 150 i den lave enden og $ 800 i den høye enden, fra og med 2014. Generelt sett er escrow avgifter pleier å være rundt $ 300 til $ 500 gjennom mange bolig eiendomsmegling transaksjoner, med et gjennomsnittlig gjennomsnitt på $ 450. California escrow priser har også en tendens til å være høyere enn andre stater på grunn av de tradisjonelt aktive eiendomsmarkedet i hele staten.

Escrow Fee etter plassering

For de fleste stater holder escrow-avgifter hovedsakelig det samme i hele staten, men California er et bemerkelsesverdig unntak. Eiendomsregler og avgifter i California varierer mellom nordlige og sørlige områder, en klar deling som kan gjøre det vanskelig å estimere kostnader for hele staten. Fordi den sørlige delen av California bruker uavhengige escrow-tjenester, kan eiendomsavgiftene være så mye som doble hva den nordlige delen av staten belaster.

Variasjon i Escrow Avgifter

Escrow-avgifter er ikke satt av statene, og det er noen ganger en stor variasjon i avgifter, ikke bare fra område til område, men også mellom escrow-selskaper. Egenskapen av eiendomsmeglingstransaksjonen påvirker også avgiftsgebyr. Hvis en fast eiendom salg og kjøp er komplisert, vil escrow avgifter bli høyere. Prisen på en fast eiendom kan også øke kostnadene ved escrow-tjenester, spesielt i Sør-California, hvor hver $ 1000 av salgsprisen øker deponeringsavgiftene.

Ekstra Escrow-avgifter

Escrowavgifter i California kan også medføre tilleggsavgifter i spesialiserte forhold. For eksempel, hvis eiendomsavgiften må lukkes utenfor escrow selskapets kontorer, kan selskapet belaste en ekstra $ 25 til $ 35 for å holde nedleggelsen andre steder. Shopping mellom California escrow selskaper for konkurransedyktige priser kan hjelpe. Men sammenligning av avgifter mellom escrow-selskaper gjennom en offisiell rapport kan også koste opp til $ 200 alene.

Anbefalt Redaktørens valg