Innholdsfortegnelse:

Anonim

Hvis du kommer i en bilulykke som ikke er din feil, er den andre bilistens forsikring ansvarlig for å dekke kostnadene ved bilreparasjoner og eventuelle medisinske regninger som er knyttet til ulykken. Dessverre, avhengig av hvilken stat du bor, hvis den andre bilisten ikke er forsikret, kan du bli ansvarlig for hele tapet med mindre du har beskyttelse av uforsikret bilforsikring.

Funksjon

Uforsikret bilforsikring gir økonomisk beskyttelse i tilfelle en ulykke som skyldes en bilist som ikke har forsikring, har for lite forsikring for å betale for skaden, eller flyr scenen.

Typer av dekning

Bilforsikring dekker deg selv, enhver annen person som er oppkalt i den uforsikrede bilistpolitikken, og alle som reiser i bilen din. Politikken betaler for reparasjoner eller bytte av kjøretøy og medisinske regninger.

Beløp

Uforsikret bilforsikring er god opp til et ansiktsbeløp fastsatt av retningslinjene, for eksempel $ 50,00 eller $ 100,000. Eventuelle kostnader som overstiger dette beløpet, er ikke dekket av retningslinjene.

Egenskaper

I bytte for uforsikret bilforsikring må du betale en premie eller avgift enten månedlig, flere ganger pr år eller årlig. Kostnaden for forsikringen varierer sterkt avhengig av hvor du bor, hvilken type forsikring du har, e og hvor mye dekning du mottar.

betraktninger

I noen stater er uforsikret bilforsikring mandat til å være en del av hver bilforsikring. Hvis du er usikker på om politikken din inkluderer usikret bilistdekning, ta kontakt med din agent.

Anbefalt Redaktørens valg