Innholdsfortegnelse:

Anonim

I tilfelle av en tidlig død av en person som ikke har foretatt forberedelser til begravelses- og begravelseskostnader, kan den økonomiske byrden på den overlattees overlevende overveldende være overveldende. Hvert aspekt av omsorgen for en persons gjenstander medfører en avgift - fra det øyeblikket begravelsen mottar varsel om døden til begravelsen eller kremen er fullført. Finansiell bistand er imidlertid tilgjengelig fra noen få forskjellige kilder.

Skritt

Bestem om den avdøde person kvalifiserer for eventuelle rettigheter. Ta kontakt med Social Security Administration, Department of Veterans Affairs og ditt statsfond. Mange kvalifiserer for økonomisk assistanse med begravelseskostnader fra disse byråene.

Skritt

Diskuter en betalingsplan med begravelseshuset og kirkegården. De fleste begravelseshjem og kirkegårder gir kortsiktige og langsiktige betalingsplaner for å dekke alle begravelseskostnader. Be om en rimelig plan for å hjelpe med begravelsesutgifter.

Skritt

Spør begravelseshuset om eventuelle rabatter som kan være tilgjengelige for mange kurver, dødsfall og blomster.

Skritt

Se gjennom alle forsikringspolicer av den avdøde personen, inkludert livsforsikring. Noen livsforsikringer har dekningsklausuler for begravelsesrelaterte kostnader. Finn også ut om personen har en forsikring for begravelses- og begravelseskostnader.

Skritt

Finn lokale veldedighetsorganisasjoner som tilbyr økonomisk hjelp til begravelsesutgifter. Søk etter ideelle organisasjoner og for kirker i ditt område.

Anbefalt Redaktørens valg