Innholdsfortegnelse:

Anonim

Ingen forretningsmann liker samlingen slutten av en tjeneste eller salg. Men i mange tilfeller blir samlingen en nødvendig del av jobben. Her er noen tips for å skrive en lien når den utestående regningen må bli belastet hjemmet eller eiendommen til en klient med en kriminell konto.

Skritt

Start med et besøk til din lokale kjerne i retten, som kan veilede deg gjennom trinnene for å sende inn en lien. Spesifikasjonene vil variere med hver bransje og stat.

Skritt

Du kan også få hjelp fra noen av flere betalte forretningsprogrammer, som kan lastes ned fra Internett. Noen eksempler vises nedenfor.

Skritt

Sørg for å inkludere følgende opplysninger i din lien: Navn, firmanavn og adresse (inkludert fylke) av eiendomseieren mot hvem lien din er innlevert; Den samme informasjonen om den delinquente klienten, hvis forskjellig; begynnelsen og sluttdatoen for den ubetalte tjenesten; Forfallsdato for betaling; og alle tilknyttede gebyrer inkludert lien arkivering avgifter, lien fjerning avgifter, betaling for din tid til å søke og fjerne lien, sen gebyrer og finansiering kostnader.

Skritt

Overvei å vise påstanden din til en eiendomsadvokat for å være sikker på at den er nøyaktig og fullstendig, spesielt hvis du er ny for å skrive pant.

Skritt

Fil din lien med kontorist for domstol eller offisiell opptaker i ditt fylke.

Anbefalt Redaktørens valg