Innholdsfortegnelse:

Anonim

Levekostnadene øker og økende ledighet har forlatt mange enkeltpersoner som trenger penger til grunnleggende behov som mat, klær og boliger. Mens de fleste programmene som gir gratis økonomisk hjelp er behovsbasert og bestemt av føderale og statlige retningslinjer, kan du finne andre kilder til økonomisk assistanse basert på dine individuelle økonomiske forhold og spesielle behov.

Å få gratis penger til levekostnader kan være vanskelig.

Skritt

Skriv ned hvorfor du trenger penger for levekostnader og begrense dine bekymringer i definerte prioriteringer. For eksempel, hvis du ikke klarer å møte din månedlige boliglånsbetaling, vil det være ditt primære behov å unngå en foreclosure. Hvis målet ditt er å fortsette utdanningen din, og du trenger penger for å oppnå dette og holde opp med levekostnadene dine, kan det være behov for en form for økonomisk hjelp eller støtte til utdanning.

Skritt

Se etter programmer som passer best for deg nåværende situasjon, og vil hjelpe deg med å nå dine mål. De fleste programmer er utformet for å gi penger i form av stipend, lån eller stipend som gjør at en person eller gruppe kan møte mål. Eksempler på dette inkluderer å unngå foreclosure, møte leie samt fremme utdanning eller finne arbeid.

Skritt

Besøk steder som er dedikert til å yte føderal eller statsstøtte, for eksempel institusjoner for bolig og byutvikling, og oppsøke finansiell støtte eller stipend som tilbys av lokale høyskoler eller arbeidsgivere.

Skritt

Velg et bestemt program og følg trinnene som er nødvendige for å søke om det for å avgjøre om du kvalifiserer for hjelp. Dette innebærer vanligvis at du følger retningslinjer og fyller ut et søknad. Noen ganger er det enda nødvendig at du skriver et brev eller essay som angir detaljer om ditt spesifikke behov for hjelp.

Anbefalt Redaktørens valg