Anonim

kreditt: @ sophie.nva / Twenty20

Du vet at du har den aktuelle fristen. Du vet det smarte og enkle å gjøre med det ville være å bare begynne å jobbe. Men noe holder deg tilbake - noe som sier at du kan få det gjort senere.

Omtrent 1 av 5 av oss er "ekte" eller kroniske prostituenter. Vi forsinker å jobbe med noe til det punktet der det begynner å påvirke våre forhold, vår produksjon og til og med vår psykiske helse negativt. Det spiller ingen rolle hvor i verden vi lever, eller om vi også håndterer ting som ADHD: Tjue prosent av mennesker kjempes overalt med "culpably unwarranted delay".

Neuroscientists på Tysklands Ruhr-Universität Bochum har nettopp lansert en studie som ser på de fysiske egenskapene til procrastinators hjerner. Den svært korte versjonen er at de fant noen forskjeller i størrelsen og tilkoblingen til amygdala i procrastinators. Amygdala er knyttet til handlingskontroll og vurdering av situasjonelle trusler. Dette kan føre til utilstrekkelig regulering av negative tanker og alternative handlingsplaner.

Det er ikke mye du kan gjøre med amygdalaen din, men du kan gi deg selv måter å bryte ut av din fortløpende vane. Den ene er å gjenkjenne hva du sliter med, uansett om det er et syndrom, perfeksjonisme eller en annen mental blokk. Sjekk inn med deg selv når du føler deg fast, både fysisk og følelsesmessig. Tren deg selv for å gjenkjenne hva du gjør og velg en metode for å overvinne denne spesielle bølgen (ikke alle humps noensinne, ikke alle humps du ikke har klart å overvinne tidligere, bare denne). Hjernen din er ikke deg - og hva du trenger å oppnå, kan du definitivt få det gjort.

Anbefalt Redaktørens valg