Anonim

kreditt: @ febrianmarcel / Twenty20

En av de mest forferdelige skjemaene til den voldsomme sjefen blåser opp på deg en dag og fungerer som en drøm den neste. Som en ansatt og en person, er du igjen tvil om din erfaring og din reaksjon på den. Det gjør at du føler deg usikker og engstelig, men for sjefen din er det en ganske god avtale.

Det er mye forskning der ute som viser hvor dårlige arbeidsmiljøer bokstavelig talt kan være farlig for helsen din. God behandling reduserer dine syke dager og øker din generelle psykiske helse. Men hvis sjefen din er en mobbing, er du ofte igjen mellom en stein og et vanskelig sted. En ny studie fra Michigan State University illustrerer hvorfor sjefen din kan oppføre seg på så ekstreme måter. Kort sagt - det får dem til å føle seg bedre om seg selv.

Forsker Russ Johnson mistenker at ledere, som andre mennesker, holder en "moralsk ledger" av sin egen oppførsel. "I tillegg til å føle seg skyldig etter å ha engasjert seg i sin egen fornærmende oppførsel, følte veiledere seg som om de mistet" moralsk kreditt ", sa han i en pressemelding. "For å bygge opp denne kredittryggingen, viste de typene sympatiske, støttende og reparative atferd mot sine ansatte."

Johnson har utgitt andre undersøkelser om misbrukende sjefer, inkludert en studie som viser at roping ved en direkte rapport kan lindre mental utmattelse for en stresset leder. Når det er sagt, det er ingen unnskyldning for den typen ledelsesstil, spesielt når det har blitt vist at medfølelse skaper de beste arbeidsmiljøene. Hvis denne studien beskriver sjefen din, se på måter å holde arbeidslivet ditt skilt fra resten - og muligheter til å finne en bedre jobb.

Anbefalt Redaktørens valg