Innholdsfortegnelse:

Anonim

Regningen slutter ikke å komme, bare fordi du har mistet jobben din. Når du finner deg selv overveldet med ansvar og ute av arbeid, ta hjerte. Regjeringsprogrammer kan gi deg både kontanter og ressurser for å hjelpe deg med å komme gjennom denne grove plassen og gjøre den til den andre siden.

TANF

Den amerikanske avdelingen for helse og menneskelige tjenester overvåker programmet Midlertidig Bistand til Behagelige Familier (TANF). Programmet gir penger til familier med lav inntekt på månedlig basis. Hva du kvalifiserer for, avhenger av dine spesifikke omstendigheter og hva du bor i. En familie med en voksen og to barn i Maryland kan motta opptil $ 472 i måneden, mens samme familie i Kentucky kan få 262 dollar i måneden. Den samme familien i Hawaii kunne få $ 712 i måneden.

Arbeidskrav

Motta fordeler fra TANF kommer med arbeidskrav. Hver stats retningslinjer er forskjellige, men alle er basert på når staten bestemmer at søkeren er klar for arbeid. I enkelte stater, inkludert Alabama, California og Florida, må du aktivt begynne å søke arbeid umiddelbart. I andre stater, for eksempel Virginia, New Mexico og New York, må du begynne å søke jobb innen tre måneder etter å søke om fordeler. De med barn opp til 1 år kan få en frist på opptil 12 måneder før de oppfyller arbeidskrav.

SSI

Supplerende sikkerhetsinntekter (SSI) er en annen kontantbasert form for bistand fra regjeringen. Søkere må enten være deaktivert, 65 eller eldre, eller blinde for å kvalifisere. Du trenger ikke å være ansatt til å søke. Hvis du har uopptjente inntekter, for eksempel en livrente eller veteranavgift, kan den ikke overstige $ 694 per måned (eller $ 1.031 for et par). En person kan motta så mye som $ 674 i måneden i SSI-utbetalinger, mens et par kan motta opptil $ 1.011 i måneden.

Noncash Government Assistance

Kontant hjelp er ikke den eneste form for regjering hjelp. Det finnes en rekke programmer for å låne en hånd i hvilken situasjon du står overfor. Søk om matfrimerker hvis du har problemer med å betale for dagligvarer. De som mottar TANF eller SSI, kvalifiserer automatisk for matfrimerker. Eller besøk din lokale avdeling for sosiale tjenester for å søke om leie eller boliglån. US Department of Housing and Urban Development (HUD) gir rimelig offentlig bolig til de som kvalifiserer, samt boligkuponger for å hjelpe deg med å betale for et hjem.

Anbefalt Redaktørens valg