Innholdsfortegnelse:

Anonim

Noen forbrukere vender seg til gjeldskonsolidering i et forsøk på å forenkle regningen eller redusere sine månedlige regninger. Hvis du velger å konsolidere gjeld eller ta ut noe lån når du ikke har inntekt, må du være veldig forsiktig. Långivere må vite at du kan betale tilbake lånet, og hvis de gir deg et konsolideringslån mens du er arbeidsløs, er du ikke sannsynlig å motta konkurransedyktige rentesatser eller vilkår.

Vurder forsiktig dine finanser før du bestemmer deg for eventuelle lånetilbud.

lån

Et gjeld konsolidering lån er rett og slett en bestemt type lån. Med pengene du får fra et konsolideringslån, fortsetter du å betale av gjelden du skylder andre kreditorer. Som et lån må du søke om et konsolideringslån og bli godkjent av utlåner. Hver utlåner stiller sine egne krav til hvem som er kvalifisert til å motta et konsolideringslån, men alle långivere tar hensyn til inntektene dine som en del av søknadsprosessen.

Arbeidsledig vs. Ingen Inntekt

Hvis du er arbeidsløs, men fortsatt har noen form for inntekt, står du mye bedre på å motta et konsolideringslån enn du gjør hvis du ikke har noen penger inn i det hele tatt. Kreditorer krever vanligvis at du har litt inntekt før du gir deg et lån, selv om inntektene ikke må komme i form av lønn eller lønn. Hvis du ikke har noen inntekt i det hele tatt, vil det være veldig vanskelig hvis ikke umulig for deg å motta et konsolideringslån.

Husholdningsinntekt

Mange gjeldskonsolideringskreditorer, for eksempel kredittkortselskaper som har balanseoverføringstilbud, ber om en søkeres totale husholdningsinntekt. Husholdningsinntekt er all inntekt du og din ektefelle tar med. Hvis du er arbeidsløs, men din ektefelle har jobb, kan du inkludere din ektefelles inntekt i enhver søknad som ber om husholdningsinntekt.

Konsolidering Mens Arbeidsledig

Konsolideringslån gir låntakere muligheten til å forenkle sine utbetalinger og redusere mengden penger de må betale hver måned, og derfor ser så mange arbeidsløse ut til dem som potensielle løsninger. De er imidlertid ikke det eneste alternativet som er tilgjengelig for deg. Hvis du er arbeidsløs og har problemer med å betale regningene dine, bør du snakke med en kredittrådgiver eller finansiell rådgiver. De kan hjelpe deg med å finne ut hva det beste alternativet er for din situasjon. Du kan ende opp med å konsolidere lånene dine, men du kan også være i stand til å avgjøre din gjeld eller fil for konkursbeskyttelse.

Anbefalt Redaktørens valg