Innholdsfortegnelse:

Anonim

USAs arbeidsdepartement overvåker arbeids- og arbeidsrelaterte lover. I kombinasjon med Fair Labor Standards Act er et sett med retningslinjer, inkludert alder og sikkerhetskrav, angitt for alle amerikanske arbeidstakere. Hver arbeidsgiver er underlagt føderale arbeidslover og kan møte bøter og andre straffer for hvert brudd.

Minimumsalder

Den føderale minimumsalderen for ikke-landbruk er 14 i USA. Det er regler for hvor mye tid en person under 16 år kan jobbe per uke. Barn i alderen 14 og 15 kan jobbe opptil tre timer på skoledager og ikke mer enn 18 timer i uken når skolen er i sesjon. Unge arbeidere kan bare jobbe åtte timer på ikke-skoledager og aldri mer enn 40 timer i uken. Det er ingen timers restriksjoner for arbeidere 16 og eldre.

Jobb i landbruket

Barn kan holde jordbruksarbeid i yngre alder med begrensninger. Alle som er 16 år eller eldre, kan jobbe ubegrensede timer når som helst. Barn mellom 12 og 15 år kan bare fungere når skolen er ute. Selv barn under 12 år kan jobbe på en gård når skolen ikke er i økt.

Unntak til aldersregel

Enkelte jobber er åpne for folk i alle aldre, og minimumsalderen gjelder ikke, ifølge U.S. Department of Labor. Disse jobbene inkluderer aviser (ikke med bil); TV, radio eller teaterforestillinger; jobber som holdes i familiebedrifter som er kvalifiserte uten uhell jobber; barnevakt og mindre husarbeid på en persons bolig.

Statlige regler

Noen, men ikke alle, stater krever at ungdommer i en viss alder har et arbeidsbevis eller alderssertifisering. I de fleste stater som bruker sertifisering, er kravet til arbeidere under 16 år, men enkelte stater krever sertifisering for arbeidstakere opp til 18 år.

Anbefalt Redaktørens valg