Innholdsfortegnelse:

Anonim

Amerikanske kredittkort brukes og aksepteres over hele verden, inkludert i Canada. Dette skyldes at kredittkortselskapene er store finansinstitusjoner på verdensmarkedet. Selv om Visa og MasterCard er mer allment aksepterte enn American Express og Discover, bør du ikke ha mange problemer med å kjøpe produkter mens du er i Canada.

Bruk ditt amerikanske kredittkort i land over hele verden, inkludert Canada.

Skritt

Ring 800 nummer oppført på baksiden av kredittkortet. Mange kredittkort fryser på kontoen din når kjøp skjer utenfor landet (med mindre du har et reisekort eller American Express Platinum eller Centurion-kort). Dette er gjort for anti-tyveri formål.

Skritt

Angi tidsrammen du planlegger å være i Canada. Det er en god ide å ringe kredittkortselskapet en uke eller to før du reiser. (De fleste bruker ikke informasjon mer enn en måned i forveien.)

Skritt

Se på butikkvinduet på den canadiske butikken for å se hvilke kredittkort som er akseptert. Som de fleste amerikanske butikker, er de aksepterte kredittkortene vanligvis oppført på inngangsdøren eller vinduet. Hvis de ikke er det, spør forretningsklienten.

Skritt

Sveip kortet ditt som du gjør i USA, og skriv deretter inn for kjøpet og ta med varene dine.

Anbefalt Redaktørens valg