Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som USA fortsetter å håndtere et uforutsigbart aksjemarked, økt ledighet og et fortsatt skakket boligmarked, kan du, som mange andre amerikanere, lure på om landet er på vei for en annen depresjon som den som opplevde i 1929. I Faktisk, ingen kan virkelig forutsi om økonomien vår vil bli bedre eller skli videre fra en lavkonjunktur til en depresjon. Den beste strategien er å forsøke å beskytte deg selv ved å gjøre de beste investeringene mulig.

Nærbilde av en stabel med gullbarskreditt: scanrail / iStock / Getty Images

Dyrebare metaller

Spørsmålet er da hva er de beste investeringene du kan gjøre under en depresjon? Historisk verdifulle metaller som gull og sølv gjør det bra, som lager i disse råvarene. Det er fordi edle metaller har egenverdi. Det er en fin mengde ting som gull og sølv i verden, og i motsetning til papirpenger, kan disse tingene ikke opprettes på et innfall. Edelmetaller har en tendens til å være mye bedre investeringer under en depresjon enn aksjer fordi du aldri kan bestemme hvilke som vil innse gevinster og hvilke som vil oppleve ødeleggende tap.

Betaling av gjeld

Selv om det kan høres kjedelig, betaler du gjelden din en god investering under en depresjon. Først av alt, når du betaler av ting som din bil og hus, kan du være trygg på at ingen bank vil kunne avskrive deg, slik at du blir hjemløs eller uten transport. I tillegg, hvis du betaler din gjeld, trenger du ikke å betale renter på dem, noe som er en garantert avkastning på investeringen av hva prosentandelen ville ha vært som du hadde avtalt å betale på disse lånene.

Forbrukerstifter

Hvis du allerede har betalt dine gjeld og investert i edle metaller, kan du lure på om det er noe annet du kan sette pengene dine på som vil gi en anstendig sjanse for en avkastning på investeringen din med relativt lav risiko. Du kan vurdere forbruksvarer og de selskapene som lager dem. Tenk på de tingene du ville gå til butikken for å kjøpe med en gang, hvis du løp ut av dem, ting som melk, brød, egg, toalettpapir, hygienebind osv. Så gjør leksene dine for å se hvilke selskaper som produserer disse elementene. å ha de mest stabile skattemessige tallene. Med andre ord, vil du ha selskaper som har vært i virksomhet i flere år som konsekvent betaler utbytte til sine aksjonærer. Dette er typer selskapene du kan vurdere å kjøpe aksjer i under depresjon.

Andre mulige investeringer

Noen andre relativt sikre investeringer er statlige og bedriftsobligasjoner, innskuddsbevis (CD), sparepenger og pengemarkedsregnskap. Måten obligasjoner jobber på, er at du betaler et visst beløp, sier $ 50, og i 10 år kan du betale det for $ 100, så du har en garantert rentesats. Men du kan ikke få pengene til obligasjonen forfaller. Den eneste faren du kommer inn i er at hvis selskapet eller regjeringen går konkurs og derfor ikke klarer å gjøre godt på betalingen. Selv om statsobligasjoner skal garanteres fordi de kan bruke skatteinntekter til å betale ut penger, har det vært tilfeller av land som Russland som har misligholdt sin gjeld i innenlandsk valuta. CD-en fungerer bare som obligasjoner, de utstedes av banker og kredittforeninger. Sparing og pengemarkedsregnskap gir også en investeringsavkastning i form av interesse. Men i stedet for å vente på å få tilgang til pengene dine, kan du når som helst få pengene dine. Men du tjener vanligvis en lavere avkastning enn du gjør med obligasjoner og CD-er, så du må bestemme hvor snart du trenger pengene før du bestemmer deg for hvilken en ville være den beste investeringen for deg.

Den beste investeringsstrategien du kan adoptere er en konservativ. Sett pengene dine i ting du vet har verdi, og fjern deg fra "fly by night" ordninger eller investeringer du ikke forstår fullt ut.

Anbefalt Redaktørens valg