Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kunstig insemineringstekniker er noen ganger avgjørende for den finansielle stabiliteten til gårder og andre landbruksprodukter som krever sunt, sterkt husdyr å trives. En kunstig insemineringstekniker må samle sæd fra husdyr og vet hvordan man skal fryse og tine det riktig for å impregnere kvinners husdyr.Kunstig insemineringstekniker må også ha sterk kjennskap til genetikk, fordi mye av deres arbeid innebærer å velge riktig gruppe foreldre dyr for å skape de beste avkomene.

Skritt

Fullfør et studium for en grad i enten dyrfag eller dyrehold på et akkreditert kollegial institutt. Få din assisterende grad hvis du planlegger å jobbe som en kunstig insemineringstekniker for små dyr eller kjæledyr. Alle som ønsker å jobbe mer kompliserte jobber på store gårder eller med dyre storferaser, bør tjene en fireårig bachelorgrad. Opplæringsfag omfatter dyranatomi, fysiologi, dyreavl, dyresykdommer og genetikk.

Skritt

Fullfør et studium på en landbruksskole som spesialiserer seg på kunstig inseminering. Den minimale utdanningsstandarden for et kurs i kunstig inseminering, slik det ble bestemt av Nasjonalforeningen for dyreavlere, eller NAAB, inkluderer tre ku-inseminasjonssessioner som tar en kombinert seks timer med minst to forskjellige kyr samt minst en lærer for hver åtte studenter. NAAB godkjenner ikke skoler eller studiekurs i kunstig inseminering.

Skritt

Ta kontakt med lokale gårder, oppdrettsselskaper eller veterinærkontorer og spør om de har behov for en kunstig insemineringstekniker. Dyreavlere, inkludert kunstig insemineringstekniker, bruker mye tid direkte med dyrene, men arbeider også i kontor- og laboratorieinnstillinger.

Anbefalt Redaktørens valg