Innholdsfortegnelse:

Anonim

Som eiendomseier må du betale eiendomsskatt eller risikere å miste tittelen. Hvis statens skatteinnsamlingsbyrå forstyrrer hjemme hos deg, fordi du er krenkende på dine skatter, kan du få mulighet til å innløse eiendommen din i løpet av innløsningsperioden. Innløsningsperioden oppstår etter at fylket ditt plasserer eiendommen din på foreclosure-listen med domstolene.

En gjerningsløsning gir deg muligheten til å gjenopprette hjemmet ditt etter skatt foreclosure.

Innløsningsperiode

Innløsningsperioden varierer fra stat til annen. I Oregon, for eksempel, har du to år etter at kretsretten utsteder en dom og dekret om å innløse eiendommen din. Noen stater tilbyr en kortere periode. I Michigan har du bare seks måneder til å gjenopprette eiendommen din. I løpet av denne tiden må du betale dine skattedrag og eventuelle interesser og straffer for å beholde eiendommen din. I de fleste stater kan bare den opprinnelige eieren, eierens arving, en lienholder eller noen med lovlig interesse i eiendommen innløse eiendommen.

Skatteverk

I tillegg til å gi deg tid til å rydde opp din mislighold, utsteder skattemyndighetene flere påminnelser om krenkende skatter. Hvis du velger å ignorere påminnelsene og ikke betaler de krenkende skattene, vil staten ta skritt for å gjenopprette tidligere skatt. Gjenopprettingsprosessen varierer - mange stater utelukker på eiendommen og augerer det for tilbake skattemengde pluss gebyrer, straffer og renter. Den vellykkede budgiveren blir eieren, og eierskapet av eiendommen overføres til denne budgiveren via en skattehandel.

Retusjonsrett

Som den opprinnelige eiendomsbesitteren har du rett til å gjenopprette eiendommen din selv etter at en skattedag er utstedt. Dette kalles innløsningsretten, men det må gjøres innen en bestemt tidsramme. I Texas, for eksempel, er retten til innløsningstid etter en foreclosure seks måneder etter at foreclosing byrået mails varselet om salg. Vær oppmerksom på at innløsningsretten gjelder når en skattemyndighet forecloses på grunn av kriminelle skatter; Det er ingen innløsningsrettigheter for foreclosures på grunn av manglende betaling av boliglån. I løpet av innløsningsperioden kan kjøperen ikke selge eiendommen til noen, men den innløsende eier.

betraktninger

Statens mål er å samle kriminelle skatter, og det kan derfor selge eiendommen langt under markedsprisen. Kjøperen av en slik eiendom har mulighet til å kjøpe eiendom med en eksepsjonell rabatt. Vanligvis har du ikke mulighet til å finansiere dette kjøpet, og kjøpet må være ferdig raskt - noen ganger på så lite som 24 timer. Du bør se eiendommen for å se om den passer. Sørg for at du er kjent med prosedyrene i den aktuelle tilstanden. Husk den opprinnelige eierens innløsningsrett. Selv om du kan få et hjem med redusert rente, kan eierens rett til innløsning gjøre ditt hjem eierskap kortvarig.

Anbefalt Redaktørens valg