Innholdsfortegnelse:

Anonim

Foretrukket lager tilbyr avkastningen på obligasjoner i en struktur som ligner på aksjer. Investorer er tiltrukket av stabiliteten til disse selskapene, mens de nyter høyere avkastning. For å investere i foretrukket lager må du først forstå hvordan foretrukne aksjer fungerer, de ulike typer og hvor du skal kjøpe disse investeringene.

Flere handelsmenn står foran store skjermer på gulvet i New York Stock Exchange: Andrew Theodorakis / Getty Images News / Getty Images

Foretrukket lagerinformasjon

Som vanlig aksje representerer foretrukne aksjer eierskap i et selskap, men som en obligasjon gir de regelmessige rentebetalinger. De har egne aksjesymboler, men flere symboler brukes til å representere et selskaps ulike typer foretrukket lager, slik at de kan være vanskeligere å følge. Å kjenne de forskjellige typer foretrukne aksjer og fordelene og ulemperne til hver, kan hjelpe deg med å finne ut hva du bør legge til i porteføljen din. Hovedtypene er tradisjonelle, konvertible og tillit. Tradisjonelle foretrukne aksjer er rettferdige. Konvertible foretrukne aksjer tilbyr en inntektsstrøm, men kan konverteres til felles aksje og dra nytte av en økning i selskapets verdi. Stol på foretrukne aksjer som for eksempel obligasjoner som har blitt skåret ut i mindre investeringer; de tilbyr sikkerhet for obligasjoner, men likviditeten av aksjer.

Innkjøpsprosess

Forskning fordeler og ulemper ved hver av de foretrukne lagertyper for å forstå hvilke som samsvarer med dine økonomiske mål og behov. Som med andre former for aksjer bør du undersøke tidligere ytelsesdata, samt analytikernes spådommer, ved hjelp av en lokal eller nasjonal avis, finansnyhetswebside eller finansiell kringkastingsnyhetskanal for å holde seg over selskapets aktiviteter, bransjestrender og hvordan de både påvirker selskapets aksjekurs. Snakk med megleren eller sett opp en konto med et nettbasert megler- eller handelssted. Noen meglerforetak vil også ha et utvalg av foretrukne aksjer de har skapt for sine kunder. Noen firmaer vil være villige til å skaffe en foretrukket lager for deg selv om de ikke tilbyr den. Hvis ikke, kan du enten velge fra porteføljen eller du kan utvide til et annet meglerfirma, enten online eller personlig.

Anbefalt Redaktørens valg