Anonim

kreditt: @ alyssagandolfo / Twenty20

Vi er bare i begynnelsen av en gylden alder av smarte høyttalere. Det er fortsatt ingen å fortelle hvordan produkter som Amazon's Alexa, Google Home og Apples Siri vil endre måten vi samhandler med teknologi og tjenester på. Enkeltpersoner har ledet veien hjemme, men nå er hotellbransjen kommet inn i spillet.

Marriott International og Amazon annonserte denne uken at gjester på 10 Marriott-hoteller i USA snart vil kunne bruke Alexa for Hospitality, en smart høyttaler på rommet. Du kan bare spørre enheten for en rekke oppgaver eller opplevelser, fra å lære når bassenget er åpent hele veien for å sjekke ut. Videre vil gjestene også kunne koble deres egne Amazon-kontoer til hotellets Alexa for å få tilgang til alle deres favorittskybaserte medier og innstillinger.

Personvernsforvaltere har selvfølgelig lenge økt alarmen om bedriftens lyttingsutstyr i tidligere private rom. Marriott og Amazon insisterer begge på at de har tatt tiltak for å beskytte hotellets gjester, både inne i lokalet og utover. Enhver Alexa på rommet vil bli dempet når nye gjester ankommer, og de vil bare jobbe på hotellets Wi-Fi. Eventuelle taledata vil bli slettet daglig og aldri delt med hotellet selv.

Vi begynner allerede å se smarte høyttalere på kontoret og bruke dem til talekjøp. De blir mer integrert i hjemmet med hver oppgradering. Hoteller er et testfall for å bringe smart høyttalerteknologi til følsomme områder som helsevesen. Disse 10 Marriott hotellene kan være den første i en lang rekke nye normale.

Anbefalt Redaktørens valg