Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om de fleste av oss ivrigt venter på tilbakebetalingskontrollene, mottar en sjekk som er mer enn vi forventet, kan forårsake stor angst. Den uventede kontanter utløser en flom av spørsmål: Hva om jeg ender med? Hva om jeg gjorde en feil? Hva om jeg blir revidert? Egentlig er IRS overbetalinger mer vanlige enn du kanskje tror. Det viktigste er at du tar korrigerende tiltak når du mottar en overbetaling.

Mulige årsaker

Mer enn sannsynlig er overbetalingen din forårsaket av en mattefeil på den opprinnelige returen. Miscalculating dine kreditter, fradrag eller inntekt kan undergrave refusjonen din, og når du beregner på nytt av IRS, kan refusjonen din være større enn du forventet. I de fleste tilfeller vil IRS sende en varsel som informerer deg om at en mattefeil ble korrigert ved retur. Oftere møter skattemyndighetene problemer med behandling av refusjoner og mails eller direkte innskudd av feil beløp.

Løsning

Dobbeltklikk din kopi av returet ditt raskt og kontroller det for vanlige feil som å skrive inn feil sosiale nummer for deg og dine unntak, feilberegne din skatt eller kreditt, sjekke mer enn en boks for arkiveringsstatus, plassere parenteser rundt negative tall eller unnlate å legg til nødvendige tidsplaner. Også, hvis du lager anslåtte skattebetalinger, må du kontrollere at du har sendt alle fire kvartalsbetalinger som er angitt på retur eller om du ikke har blitt kreditert feil med betaling av en annen skattyter. Misbrukte skattebetalinger for skattebetalere som har lignende navn eller personnummer, er årsaken til mange avvik. Ring IRS på 800-829-1040 for å spørre om uoverensstemmelsen. Kundeservicen vil undersøke skattekontoen din og finne årsaken til endringen.

implikasjoner

I tilfeller hvor tilbakebetaling er mer enn du forventet, er det best å holde av ved innbetaling av sjekken til du har bestemt årsaken til uoverensstemmelsen. Siden du kan bli pålagt å returnere en del av sjekken til IRS, kan IRS gi ut en ny sjekk hvis det gjorde en feil i beregningen av refusjonen. Hvis dette skjer, blir du bedt om å skrive "VOID" på den originale refusjonskontrollen og sende den tilbake til IRS.

Feilsøking

Hvis du mottar varsel om endringene som angir endringene som er gjort til retur og du er uenig, ring nummeret på IRS-varselet. Hvis problemet innebærer en oppføring ved retur, kan det hende du må oppgi dokumentasjon for å støtte din posisjon. Det er alltid best å løse problemet tidlig enn å sjekke sjekken, bare for at IRS skal gi deg råd om at de gjorde en feil. Kom til bunnen av det selv om det reduserer refusjonen din.

Anbefalt Redaktørens valg