Innholdsfortegnelse:

Anonim

Alle jobber et sted, og hvis du eier kommersiell plass, kan folk like godt jobbe i bygningen din og betale deg for privilegiet. Hvis du har en ledig stilling, kan du bli fristet til å dvele på overflod av kommersielt tilgjengelig rom, men den mentaliteten vil ikke hjelpe deg med å leie ut plassen din. I stedet fokusere på hva du kan gjøre for å gjøre din leie attraktiv og hvordan du kan trekke oppmerksomhet til det.

Gjør din bygning ønskelig, og du vil få ditt valg av leietakere.

Skritt

Forbedre rommet. Kommersielle leietakere leier for å drive virksomhet. Hvis det kommersielle rommet du tilbyr, hjelper dem til å gjøre forretningen, vil de bli tiltrukket av det over alle andre mulige utleie. Dette kan bety at en fasade gjenopprettes for å tiltrekke seg kunder, legge til landskapsarbeid eller vannfunksjon eller gi gode kontormøbler. Hvis du ikke har midler til å forbedre rommet, eller hvis det ikke er praktisk for bygningen, sørg for at leien er satt attraktivt.

Skritt

Annonser i avisen. Oppgi funksjonene, oppgi en adresse og sørg for å inkludere en måte å kontakte deg eller din agent på.

Skritt

Annonser på nettet.Legg inn en annonse på craigslist eller på et lokalt klassifisert nettsted. Hvis bygningen passer til en bestemt handel, kan det være til fordel for deg å annonsere på nettsteder som imøtekommer denne handel. Ta med bilder der det er mulig.

Skritt

Plasser et skilt på stedet. Pass på at den er stor nok til å tiltrekke seg oppmerksomhet og at den ser profesjonell ut.

Skritt

Ring lokale bedrifter. Gi dem beskjed om at du har kommersiell plass tilgjengelig som du tror ville passe dem. Det er noen grunner til at de kan være interessert i eiendommen din: de kan trenge mer eller mindre plass, deres leieavtale kan slutte snart, eller de vil kanskje ha en ny plassering. Du vet aldri før du ringer.

Skritt

Ringe utenom byen. Forklar fordelene ved å være lokalisert i byen din og spør om de ville være interessert i å flytte eller utvide.

Skritt

Annonser i handelstidskrifter. Hvis rommet ditt passer perfekt til en bestemt bedrift, legger du inn en annonse i et magasin relatert til den aktuelle virksomheten.

Anbefalt Redaktørens valg