Innholdsfortegnelse:

Anonim

Den føderale regjeringen har etablert programmer for å gi økonomisk hjelp til enkeltpersoner i nød. To av de vanligste programmene som tilbys av staten og administreres av statene, er arbeidsledighetsforsikring og funksjonshemmedeforsikringsprogrammer. Selv om begge programmene er ment å hjelpe tidligere arbeidere, eksisterer det store forskjeller mellom de to programmene. Arbeidsledighetsforsikringspenger er for kvalifiserte arbeidstakere som har opplevd et jobbtap, og uførepenger er for arbeidstakere som ikke lenger kan jobbe i sine gamle stillinger på grunn av en medisinsk tilstand.

Arbeidsledigheten er midlertidig, mens funksjonshemmede kan være permanent.

Hva er arbeidsledighetsforsikring?

Den føderale regjeringen opprettet arbeidsledighetsforsikringsprogrammet for å gi midlertidige kontantgevinster til arbeidstakere som opplevde en adskillelse fra sysselsetting uten egen feil. De fleste statlige myndigheter krever at arbeidsgivere betaler lønnsskatt. Statlige programmer administrerer det føderale arbeidsledighetsforsikringsprogrammet. Men statlige programmer må følge de generelle retningslinjene fastsatt av den føderale regjeringen. Den totale mengden og lengden på tidsfordelene mottas av kvalifiserte arbeidstakere varierer per stat. Fordelene bestemmes vanligvis av mengden lønn som arbeidstakere oppnår i løpet av en 52-ukers periode.

Arbeidsledighet Støtte

De spesifikke kvalifikasjonskravene til å motta arbeidsledighet fordeler varierer per stat. I de fleste stater, for å motta arbeidsledighet, må en ansatt oppleve jobbseparering på grunn av mangel på arbeid. Mislighold eller brudd på selskapets politikk diskvalificerer deg fra å motta fordeler, med mindre det skyldes formildende omstendigheter. For å motta arbeidsledighet, må du sende inn en arbeidsledighetsforsikring umiddelbart etter at du har skilt fra jobben din. Etter å ha gjennomgått et intervju med en skaderepresentant på statens arbeidsledighetskontor, blir det avgjort om du er berettiget til å motta ytelser. Du må forbli tilgjengelig for arbeid for å fortsette å motta fordeler.

Sosial sikkerhet uførhet forsikring

Sosialtilsynet gir kontantytelser til arbeidstakere som har en funksjonshemming som forventes å vare lenger enn ett år. Arbeidstakere må lide av en medisinsk tilstand godkjent av Social Security Administration og oppfylle arbeidskrav for å motta fordeler. Prosessen for å motta fordeler er lang, slik at arbeidstakere oppfordres til å søke om funksjonshemning så snart de har funksjonshemming. Kvalifiserte funksjonshemmede arbeidstakere mottar månedlige innbetalinger. I noen tilfeller kan familien din også få fordeler når du er godkjent.

Funksjonshemmingskompetanse

For å møte kvalifikasjonskrav må du lide av et funksjonshemning som forhindrer deg i å utføre grunnleggende funksjoner, for eksempel å gå eller sitte i lange perioder. Hver stat inneholder en liste over medisinske forhold som de anser er alvorlige nok til at du automatisk kvalifiserer for fordeler. Evnen til å jobbe på andre jobber enn din tidligere jobb diskvalificerer deg ikke automatisk fra å motta fordeler. Du kan imidlertid ikke tjene mer beløpet fastsatt av Social Security Administration. Fra 2011 er maksimalinntektene $ 1000 per måned for ikke-blinde, funksjonshemmede arbeidstakere, $ 1,640 per måned for blinde, funksjonshemmede arbeidstakere og $ 720 for personer som deltar i prøveperioden. Prøveperioden er en periode på ni måneder som gjør at funksjonshemmede arbeidstakere kan teste deres evne til å gå tilbake til arbeid.

Anbefalt Redaktørens valg