Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om kunden din beholder en kopi av sine avkastningsmeldinger, er du fortsatt forpliktet til å beholde sin skatteoppgave. Internal Revenue Service Bulletin 2012-11 fastslår at skattemyndighetene må opprettholde selvangivelser, sammen med støttende skattedokumentasjon, i minst tre år. I enkelte tilfeller vil du kanskje beholde regnskapene enda lenger.

Opprettholde poster

Som skatteforhandler stoler du på informasjonen som kundene gir deg om deres økonomiske situasjon. Det betyr at du ikke er ansvarlig for straffer og avgifter hvis kunden din var uskyldig om sin skattesituasjon, så lenge du handlet etisk. På grunn av dette er du ansvarlig for å beholde skatteopplysninger og dokumentasjon. Ved revisjon eller etterforskning, IRS kan motta disse regnskapene å sjekke om det er feil på din side. Hvis du ikke beholder registreringer, kan du bli utsatt for en straff på $ 500.

Hva å beholde

Sammen med kundens hovedavkastning, må du oppbevare en kopi av dokumentasjon som kunden gir deg om selvangivelsen. Husk å beholde:

  • Klientens hovedskatteformular
  • Støtte skatteplaner
  • Tax workpapers
  • Klientfremstilt selvangivelse sjekkliste
  • Kvitteringer, kontoutskrifter, generaldirektører eller annen finansiell informasjon levert av klienten.

IRS tillater deg å holde dokumentasjon i fysisk eller elektronisk format.

Tidsramme

IRS mandat det Skatteforberedere beholder informasjon for a minimum tre år fra det tidspunkt selvangivelsen er innlevert. Du vil imidlertid kanskje beholde dokumenter lenger. Selv om begrensningsloven er tre år for de fleste selvangivelser, har skattemyndighetene økt vedtektsramme for spesielle forhold.

For eksempel kan IRS se tilbake i syv år hvis skattebetaleren hevdet et tap på verdiløse verdipapirer og seks år hvis skattebetaleren underrapporterte mer enn 25 prosent av inntektene hans. Selv om du ikke er forpliktet til å registrere deg lenger enn tre år, kan det være nyttig for kunden din hvis han er gjenstand for en IRS-undersøkelse nedover veien.

Anbefalt Redaktørens valg