Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når det er lønnsgjenkjenning mot deg, må arbeidsgiveren holde tilbake inntektene fra lønnsslippene til en gjeld er fornøyd. Beløpet varierer. For eksempel, hvis en kreditor som et kredittkortfirma får en dom mot deg, kan de garnere omtrentlig 25 prosent av lønnene dine. Men for gjeld som skatter, barnebidrag, studielån og underholdsbidrag kan omtrent 50 prosent holdes tilbake. Imidlertid avhenger en lønn av inntektene dine.

Garnish Laws Nedenfor under fattigdomsnivået: Darkcloud / iStock / GettyImages

Eliminere lønnsbekjempelsen

Selv om beløpet av lønnsgjenvinningen beskytter en person mot overdreven lønn, har folk som er under fattigdomsgruppen en ekstra beskyttelse. Det amerikanske arbeidsdepartementet krever at du etter en lønnspensjon må være igjen med 30 ganger den nåværende føderale minimumslønnen. På utgivelsesdatoen forblir det $ 7,25 per time, en figur som ble satt i 2009. Dette betyr at din garnishment kanskje ikke blir brukt hvis du ikke har nok penger, vanligvis kalt disponibel inntekt, til å ta. Disponibel inntekt eller inntjening er mengden penger som er igjen etter dine påkrevde fradrag, for eksempel sosial sikkerhet, lokale, statlige og føderale skatter og statlige ansattes pensjonssystemer. Du kan også kvalifisere for fritak hvis du for tiden betaler mer enn 50 prosent av støtten til et barn eller en annen avhengig.

Protesterer en lønn

La oss si at du har nok disponibel inntekt for lønnsgjenvinning. Men etter at du har betalt alle dine månedlige regninger, har du ikke nok penger til å leve. Deretter kan du gå til den lokale domstolen som ga garnishmentet for å protestere på garnishmentet. Etter at du har bestilt en bevegelse som protesterer på lønnssamlingen, får du en hørsel før en dommer. Under høringen vil du sende inn regninger som leie, månedlige forskrifter og verktøy til dommeren som bevis. Også, du vil hevde at garnishmenten utelukker deg fra å støtte deg selv. Hvis dommeren gir din bevegelse, vil lønnsgjenvinningen stoppe. Dette gir en nødvendig pute for de som har lagt til utgifter som ikke vanligvis ville bli fakturert i en beregning av disponibel inntekt.

Motta offentlig hjelp og lønnsgjenvinning

Generelt, hvis du mottar offentlige fordeler som velferd, sosial sikkerhet og arbeidsledighetsforsikring, kan kreditorer ikke garnere lønnene dine. Men hvis lønnsgjenkjenningen din er til underholdsbidrag eller barnestøtte, kan dine offentlige fordeler bli garnert. Dette betyr at lønnsgodtgjørelser for kreditorer som kredittkortselskaper og inkassobyråer ikke kan brukes fordi du er under fattigdomsgrensen.

Anbefalt Redaktørens valg