Innholdsfortegnelse:

Anonim

Få ting er raskere enn å se en NASCAR-sjåførhastighet rundt et spor. Den ultimate jobben til en bil elsker kan være å se disse bilene hver uke og snakke om sjåfører, statistikk og sannsynlige vinnere. NASCAR-kommentatorer har denne jobben og blir betalt basert på erfaring og synlighet.

NASCAR-kommentatorer elsker sporten.

kvalifikasjoner

Kvalifikasjonene for å være en NASCAR-kommentator varierer. De fleste kommentatorer som vises på nasjonale sendinger er tidligere NASCAR-drivere. De kjørte bilene, slik at de kan forklare hva som skjer med sjåførene på forskjellige tidspunkter. De kan også diskutere sporet og virkningen av været på førerens ytelse. De kan gi fargekommentarer om når de var sjåfører.

Lønn

Lønnene varierer for NASCAR-kommentatorer. Ifølge Arbeidsstatistikkbyrået, i 2008 ble de laveste utgående korrespondentene betalt mindre enn $ 20.178 og den høyeste ble betalt mer enn $ 77.000. NASCAR kommentatorsalar er ikke offentliggjort. Det kan imidlertid antas at tidligere NASCAR-drivere som kommenterer under store løp, blir betalt på høyere nivåer.

Arbeidsmiljø

NASCAR-kommentatorer jobber ikke typisk fra ni til fem jobber. De jobber hovedsakelig i helgene og sendes bare under NASCAR-sesongen. Denne sesongen sprer seg fra februar til november hvert år. Disse jobbene innebærer hyppig reise, med løp holdt nesten hver helg i en annen stat. Det kan også omfatte reise til film og snakke med sjåfører i hjembyene.

Jobbutsikt

Ifølge BLS vil det bli en moderat nedgang i sysselsetting for alle kringkastingjobber gjennom 2018. Dette vil inkludere sportskommentatorer som for NASCAR-hendelser. Disse er svært konkurransedyktige posisjoner.

Anbefalt Redaktørens valg