Anonim

kreditt: @ jodywissing / Twenty20

Din 2017-skatter forfaller innen 17. april, og hvis du ikke har arkivert ennå, kan du fortsatt prøve å finne ut den beste måten å fylle ut alle disse skjemaene. Å bli kreativ på avkastningen din er en tradisjon med tradisjon, men hvis du vil unngå en revisjon, vil du spille den direkte med Internal Revenue Service. Noen av de vanligste røde flaggene er enkle å unngå, så lenge du er ærlig.

En måte å tiltrekke seg oppmerksomhet på er å plutselig kreve tonnevis av fradrag. Kanskje dine formuer har endret seg dramatisk til det bedre, men som MarketWatch rapporter, forbli over bord når det kommer til veldedighet, fast eiendom eller studentlånsinteresse. IRS forstår det normale omfanget av disse fradragene for hver inntektsbrakett, og avvik er et signal for at de skal undersøke.

Det samme gjelder for virksomhetsutgifter - det er et mønster for hvordan de ser ut, og prøver å gå forbi hver natt i byen, selv om du har kvitteringene, ser mistenkelig ut. Videre, prøv å ikke blande forretninger med glede ved å hevde at utgifter knyttet til en hobby også er forretningsmessige. Det er sidevasst, og så er det alle de morsomme tingene du aldri tjente på.

Til slutt, hvis du har satt opp pensjonsmidler, må du ikke røre dem før du skal trekke tilbake. (Hvis du er overbevist om at dette ikke er et problem for deg, gode nyheter: Det kan være.) Hvis du er forvirret om innleveringsprosessen og ikke vil gå inn i en revisjonsverdig feil, bør du vurdere å spørre om skatt pro for hjelp i år. Du kan til og med kvalifisere for gratis hjelp. Det er definitivt forvirrende, og hvis ikke for lobbyvirksomhet av skattemyndighetene, vil du nok ha det mye lettere. Kort sagt, husk at det beste forsvaret i skattesesongen kommer fra å holde nesen ren. Du vil ha mye mindre å bekymre seg for resten av året.

Anbefalt Redaktørens valg