Innholdsfortegnelse:

Anonim

Enkeltpersoner er stadig på jakt etter skattefradrag for å senke de skattene de skylder hvert år. Kostnader knyttet til en persons virksomhet eller arbeidslinje er et godt utgangspunkt å starte. Skattefradrag er tillatt for ordinære og nødvendige virksomhetsutgifter. Dette er utgifter som vanligvis aksepteres i bransjen. Byggearbeidere har rett til fradrag for kjørelengde, gebyrer, forsyninger og mobiltelefoner dersom de brukes i normal drift.

Det finnes mange skattekreditter for byggearbeidere.

kilometer~~POS=TRUNC

En av de største skattefradragene for en byggearbeideren kan være kjørelengde brukt på jobb. Den miles en byggearbeideren må kjøre for en jobb kan enten bli refundert av arbeidsgiveren eller trukket av arbeidstaker på avkastningen. Den 2011 kjørelønnsfrekvensen for virksomheten er 51 cent per kilometer. For en bygningsarbeider å ta fradraget, må han holde dokumentasjon av datoene for kjørelengde og en kort forklaring på hvordan det var i løpet av virksomheten.

avgifter

Abonnement på faglige, handels- eller tekniske tidsskrifter er fradragsberettigede utgifter til byggearbeidere hvis de fokuserer på byggebransjen eller en del av bransjen. I tillegg er avgifter som er betalt for å tilhøre bestemte byggeorganisasjoner eller for å opprettholde lisenser som er relevante for arbeid på byggområdet, også fradragsberettiget av byggearbeidere. Disse organisasjonene må være forretningsorganisasjoner og ikke sosiale eller fritids-klubber. Gyldige eksempler inkluderer fagforeninger eller bedriftsleder.

forsyninger

Et annet fradrag for byggearbeidere er forsyninger som brukes på jobben. Dette inkluderer klær og verktøy. Klær for byggearbeid kan trekkes fra hvis klærne ikke kan brukes utenfor den enkelte ansettelse. Dette inkluderer stålstøvler og harde hatter. Forbruksartikler følger de samme reglene. Hvis de trengs i det vanlige og nødvendige byggarbeidet, kan de trekkes fra en persons avkastning. Den enkelte må ha kjøpt dem og ikke søkt godtgjørelse fra arbeidsgiveren.

Mobiltelefon

Byggearbeidere kan trekke ut mobilkostnader dersom telefonen brukes i løpet av virksomheten og utgiftene ikke refunderes av arbeidsgiveren. Arbeiderne må beholde fullstendig dokumentasjon av datoene, tidspunktene og hvordan telefonen ble brukt til virksomheten. Dette kan gjøres ved å holde kopier av mobiltelefonregninger sammen med kopier av tidskort og arbeidsavtaler. IRS-skjema 2106 skal sendes med enkeltpersonens 1040 for å kreve disse fradragene.

Anbefalt Redaktørens valg