Innholdsfortegnelse:

Anonim

Renovering og ombygging er lik, men særegne tilnærminger for å endre den nåværende tilstanden til en struktur eller eiendom. En hovedforskjell mellom de to er at renovering innebærer gjenoppretting av noe til sin tidligere tilstand eller forbedring av det, mens ombygging er fullstendig vekslende den strukturelle eller estetiske naturen til en eiendom eller struktur.

En renovering av bygningen er nødvendig hvis en naturkatastrofe ødelegger en eiendom.

Renoveringsgrunnlag

Renoveringer gjelder både personlige og forretningsmessige eiendommer. En renovering gjenoppretter tilstanden til et rom eller en struktur når vanlige reparasjoner eller reparasjoner ikke lenger er tilstrekkelig. Bygninger blir ofte renovert når deres nåværende struktur er utdatert og krever en omfattende overhaling av den eksisterende strukturen. Selv om den fysiske strukturen gjenopprettes eller forbedres, opprettholdes den generelle funksjonen og formålet med strukturen.

Renoveringstyper

De tre hovedtyper av renoveringer er rengjøring, reparasjon eller ombygging. I tillegg er byggutvidelser ofte ansett som renoveringsprosjekter. Stor rengjøring eller reparasjoner blir renovering når løpende vedlikehold og vedlikehold ikke er nok til å hindre at eiendommen oppfyller sin hensikt. Oppussing er en stor type renovering og innebærer ofte å rive og fjerne tidligere fysiske strukturer og gjenoppbygge fra grunnen av.

Remodeling Basics

Søkeordet som skiller en ombygging fra en renovering er "alter". Når du ombygger et rom eller en eiendom, er det generelt å fullstendig endre bruk, funksjonalitet eller estetikk. Ombygginger kan ikke engang oppstå når konstruksjonene er i generelt god stand, hvis beboeren ønsker å endre bruken eller se etter en bestemt grunn. Remodels inkluderer ofte flere elementer av design alternativer i forhold til fysisk strukturarbeid.

Remodeling Formål

To grunner til å ombygge er for bruk og preferanse. Folk gjør ombygginger i hjem for å endre funksjonaliteten; For eksempel, hvis et ekstra soverom er nødvendig, kan en ombygging bety at et kontor blir omgjort til et soverom. En ombygging av eiendomsmegling skjer ofte når en ny type virksomhet kommer inn, og krever endring i funksjonaliteten. Folk gjør ofte ombygginger i hjemmet deres rent på grunn av preferanse: de blir lei av eksisterende design og estetikk.

Anbefalt Redaktørens valg