Innholdsfortegnelse:

Anonim

Arbeidsledighet fordeler er penger utformet for å hjelpe mennesker som er ute av arbeid uten egen feil. Noen ganger har de som har søkt om arbeidsledighet eller som mottar ytelser, fått beskjed fra arbeidsledighetskontoret som konstaterer at det er et "ventende problem". Dette kan bety at den som trenger arbeidsledighet, ikke får det, i hvert fall midlertidig. Imidlertid kan arbeidsledighet mottakere løse problemene ganske enkelt i mange tilfeller.

Venter på arbeidsledighet varierer i alvorlighetsgrad.

Definisjon

Et pågående problem med arbeidsledighet er en problemløsende arbeidsledighet representantene har funnet med din arbeidsledighet kvalifisering. Venter på problemer kan variere fordi regler for arbeidsledighetskompetanse varierer fra stat til stat, men de betyr alltid at arbeidsledighetskontoret ikke er sikker på at det skal betale dine fordeler for deg.

typer

Venter på arbeidsledighet faller i to grunnleggende kategorier. Den første er separasjon. Dette refererer til separasjonen mellom deg og din tidligere arbeidsgiver - det vil si hvorfor du forlot jobben din. I alle land kan du bare samle inn arbeid dersom du forlot jobben din uten egen feil. Den andre kategorien er ikke-separasjon. Dette er en catch-all kategori som omhandler alle andre spørsmål om berettigelse, for eksempel ikke å registrere seg for arbeidstrening etter behov eller ikke rapportering av alle inntektskilder.

Årsaken

Venter på arbeidsledighet skjer ofte bare fordi arbeidsledige søkere og begunstigede ikke er helt kjent med arbeidsledighetsregler. Noen ganger skjer de fordi søkeren eller mottakeren bare savner en frist eller ikke kan komme i kontakt med arbeidsledighetskontoret når representantene trenger informasjon. De beste måtene å forhindre utestående problemer med arbeidsledighet, er derfor å gjennomgå regelverket som er aktuelt i staten din, og å bruke ulike verktøy som kalenderenvarsler og organisasjonsplanlegging for å holde seg på planen.

retting

Å rettferdiggjøre et pågående problem med arbeidsledighet kan være ganske enkelt. Vanligvis er alt du trenger å sende inn papir eller annen dokumentasjon som gjør at arbeidsledigheten din overholder regelverket, forutsatt at du kan vise at feilen din var utilsiktet. Noen ganger kan en representant rydde opp misforståelser med en enkel telefonsamtale også. Du må kanskje forsvare din rett til ytelser i formelle høringer med arbeidsledighetskontoret, men. I verste fall kan det hende du må ansette en advokat og saksøke for å løse problemet og få fordelene dine.

innvirkning

Når du har et løpende problem med arbeidsledighet, er arbeidsledighetsrepresentantene ikke sikre på om du skal få arbeidsledighetspenger. Den generelle politikken er dermed å stoppe utbetalingene dine til du og representantene løser problemet. Dette kan føre til en alvorlig klemme på budsjettet ditt, men det betyr ikke at du aldri vil få pengene dine - hvis du kan løse problemet og fortsette å bekrefte din kvalifikasjon til en beslutning er fattet, vil arbeidsledighetskomiteen utstede Utbetalinger til deg som utgjør for ukene hvor du ikke ble betalt, forutsatt at resultatet av problemundersøkelsen er gunstig.

Anbefalt Redaktørens valg