Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det er straffer for nesten alt i IRS 'kompliserte retningslinjer for skattemessig regulering, så det er ingen overraskelse at noen tror at det er en straff for overbetaling av skatter. Heldigvis er overbetaling av skatt det eneste området der skattebetalere får lov til å feire. Ved inspeksjon er det lett å forstå hvorfor denne feilen tolereres.

kriterier

Straffene pålegges for å oppmuntre til frivillig etterlevelse fra skattebetalere. Alle IRS straffer er knyttet til en overtredelse der en skattyter ikke klarte å overholde IRS retningslinjer. Selv om overbetaling ikke overholder IRS-retningslinjene teknisk sett, i den forstand at du betalte mer enn du skylder i stedet for det nøyaktige beløpet, fører det ikke til en straffvurdering. Den største grunnen til dette er at overbetalingene drar nytte av regjeringen. Overbetaling av din skatt er i likhet med å gi et rentefrit lån til IRS.

Forebygging

Hvis du har overbetalt skatten din i løpet av året, kan du forhindre at dette skjer igjen i fremtiden ved å bruke IRS online kalkulator. Kalkulatoren vil be deg om å svare på en rekke spørsmål om skattesituasjonen din, og bruk deretter denne informasjonen til å bestemme ditt føderale beløp. Hvis du gjør estimerte skattebetalinger, bruker du skjema 1040-ES for å fastslå ditt korrekte estimerte skattebeløp.

Metode

Straffene kan vurderes i et bestemt dollarbeløp eller i prosent av ubetalte skatt skyldige. For eksempel er misligholdet 5 prosent av ubetalte skatter, mens sviktet på å betale straff er 0,5 prosent av eventuell skatt. Men for enkelte overtredelser - som uønskede kontroller - belaster IRS en flat avgift opp til et bestemt punkt. Overtredet sjekke straff er $ 25 hvis skattebetalers sjekk var mindre enn $ 1200 og 2 prosent av dishonored sjekk hvis beløpet var over $ 1200.

retts~~POS=TRUNC

Hvis du betaler for mye av din skatt, vil du få pengene tilbake i form av refusjon. Hvis du har en balanse på grunn og du betaler for mye av balansen, vil IRS automatisk videresende det overskytende beløpet tilbake til deg. Hvis du for eksempel oppdager at du skylder $ 500, og du sender dette beløpet til IRS, bare for å motta et brev fra IRS som varsler deg om at du har gjort en feil ved retur og du bare skylder $ 300, vil IRS automatisk send deg $ 200 forskjellen.

Anbefalt Redaktørens valg