Anonim

kreditt: @ wiesmannnn / Twenty20

Få ting er mer overveldende å håndtere enn det amerikanske helsevesenet. Selv forsikringsselskaper kan få ting som er fundamentalt feil om hvem som skal betale for hva - og det er vanligvis ikke forsikringsselskapet som bærer kostnadene når de gjør det.

En ny undersøkelse fra University of Chicago fant at nesten 6 av 10 amerikanere har blitt overrasket av en medisinsk regning. Om lag 20 prosent av de overraskelsene kommer fra en lege som ikke er en del av et forsikringsnettverk. Laboratorietester, sykehusinnretningskostnader, bildebehandling og reseptbelagte legemidler var også blant de øverste avdekkede kostnadene.

Det amerikanske helsevesenet er dypt ødelagt, gitt hvordan ødeleggende medisinsk gjeld kan være til din kreditt og din bankkonto. Selv små mengder medisinsk gjeld kan skape store hodepine hvis det snøbuller. Høydragerbare helseplaner, som virker både billige og utbredt, betjener ikke pasientene veldig bra, og forsikringsplaner generelt kan få deg til å betale for enkle behandlinger. Ifølge disse nye undersøkelsesdataene har 86 prosent amerikanere forsikringsselskaper som er ansvarlige for medisinske regninger, og 82 prosent skylder sykehus.

Hvis du er i en sårbar stilling på grunn av din helse eller økonomi, finn en advokat for å snakke deg gjennom neste trinn for å håndtere medisinsk gjeld. Det kan gjøres, medfølende og omfattende. Selv før ting kommer til det, bli komfortabel med innsatsene i din forsikringsplan. Vet hvem du skal ringe når du trenger å bekjempe noe. Det er alltid mulig at du kan snakke deg ut av en urettferdig kostnad. Forebygging er også den beste medisinen med økonomi.

Anbefalt Redaktørens valg