Innholdsfortegnelse:

Anonim

I regnskap, kan håndtere nikkel og dimes komplisere saker. Mesteparten av tiden er det nødvendig å spore hvert øre, spesielt hvis du skylder å bytte til en kunde eller du er kunden, og venter på din egen endring. Men hvis du setter budsjett eller betaler tilbake en venn, kan avrunding til nærmeste dollar holde ting enkelt. Hvis du gjør dine skatter, må du definitivt øve dine avrundingsferdigheter, siden IRS foretrekker å ha selvangivelser sendt på den måten. Selv om avrunding til nærmeste dollar kan virke rettferdig nok, er det noen teknikker du kan bruke for å forbedre dine valuta-avrundingsferdigheter for å gjøre totalene så nær som mulig.

Slik runder du penger til nærmeste DollarCredit: MangoStar_Studio / iStock / GettyImages

Avrunding Grunnleggende

Når du avrunder et tall med desimaltegn, bestemmer tallet til høyre for desimaltallet om du runder opp eller ned. For å runde til nærmeste dollar, ville du se på tallet til høyre for desimaltallet og avgjøre om tallet er mindre enn 5. Hvis tallet var 0-4, ville du runde ned. Et hvilket som helst tall som er større enn 4, vil bety deg rundt.

Ved å sette dette i bruk vil en dollar på $ 4,23 falle ned til $ 4,00, siden "2" etter desimaltegnet er mindre enn 4. Hvis dette beløpet var i stedet for $ 4,53, ville du runde opp til $ 5,00 siden tallet til høyre desimal er større enn 4.

Avrundingsregler

Når du runder tall, er det viktig å fremdeles komme så nært som mulig til riktig beløp. Hvis du runder til neste dollar på skatter, bør du ikke rulle opp til de neste hundrevis av dollar, for eksempel. Rundt tallene til høyre for desimaltallet for å komme fram til ".00." Dette vil hjelpe deg med å forbli innenfor det generelle omfanget av den riktige mengden uten å håndtere endringsmomentene.

For å sikre at tallene dine er så nøyaktige som mulig, legg til tall før du avrunder summen til nærmeste dollarbeløp. Hvis du for eksempel beregner budsjettet for kontorrekvisita i en gitt måned, vil du summe alle elementene individuelt, dollar og cent, og runde summen til nærmeste dollar. Hvis du beregner kontoutbudsbudsjettet ditt for hele året, vil du imidlertid legge til forsyningsutgiftene for hver måned i året, og deretter runde det årlige beløpet til nærmeste dollar.

I noen tilfeller gir avrunding mer mening. Men hvis du trenger å være nøyaktig, så ta med dollar og cent i dine beregninger. Velg regnskapsmetoden som fungerer for dine spesifikke behov, og sørg for at du runder totalt totals for å få de mest nøyaktige resultatene som er mulige.

Anbefalt Redaktørens valg