Innholdsfortegnelse:

Anonim

Innbetaling i pensjon er en måte å finansiere pensjonsalderen på, særlig fordi det ikke er nok penger til å opprettholde livsstilen din når du forlater arbeidsstyrken. En person kan også vurdere å motta arbeidsledighetstjenestene som en annen inntektskilde. Imidlertid krever føderale lover om støtteberettigelse for arbeidsledighet en reduksjon eller eliminering av ytelser for mange pensjonsmottakere.

Grunnleggende

I henhold til forbundslovsløshetsloven kan din ukentlige pensjon redusere dine ukentlige arbeidsledighet fordeler med en dollar for hver dollar av pensjonen. Loven omfatter alle typer pensjoner, enten offentlige eller private, samt andre pensjonsordninger eller livrenter for hvilke finansiering avhenger av din tjeneste for din arbeidsgiver. I henhold til denne loven, hvis du er kvalifisert for 400 dollar i uken i arbeidsledighet, men også mottar 400 dollar eller mer i pensjonsutbetalinger, kan du ikke motta arbeidsledighet.

avklaring

I praksis vil imidlertid mange pensjoner ikke redusere arbeidsledighetstjenestene med en dollar for hver dollar du mottar i din pensjonsutbetaling. Den føderale loven tillater stater å ignorere bidrag du har gjort til pensjonen din, og dermed begrense reduksjonen i dollar-til-dollar til den delen av pensjonsutbetalingen som kommer fra arbeidsgiverens bidrag. De fleste stater bruker dette alternativet for å ignorere ansattes bidrag. I tillegg, hvis du mottok pensjonen som en engangsbeløp i stedet for med jevne mellomrom, gjelder ikke arbeidsledigheten din.

betraktninger

Når du beregner reduksjonen, anser mer enn halvparten av de bare de pensjonene som du eller din arbeidsgiver finansierte i løpet av det som kalles din grunnperiode for ansettelse. Driftsresultatet i baseperioden bestemmer din økonomiske rett til arbeidsledighet. I de fleste stater er basisperioden de første fire av de siste fem kalenderkvarterene før du arkiverer for fordeler. Hvis din pensjon er fra en jobb du hadde før baseperioden din begynte, ville det ikke påvirke din arbeidsledighetstakt i de fleste stater.

problemer

Fordi mange pensjonsmottakere har pensjonert seg fra arbeidsstyrken, kan de kanskje ikke være berettiget til arbeidsledighet. For det meste gjør arbeidet frivillig, for eksempel å gå på pensjon, uberettiget for arbeidsledighet. De fleste stater har vedtekter eller rettspraksis som gir deg mulighet til å motta ytelser dersom pensjonen din var obligatorisk. For å fortsette å motta arbeidsledighet, må du imidlertid utføre et aktivt arbeidssøk og være tilgjengelig for å godta ethvert passende tilbud om heltidsansatte. Noen pensjonister er kanskje ikke villige eller i stand til å gjøre det.

Anbefalt Redaktørens valg