Innholdsfortegnelse:

Anonim

Det store flertallet av folk som prøver å handle for å leve, går bust. Dette er ikke å si at det er umulig fordi handel er i hovedsak hva vellykkede hedgefond gjør, og deres ledelsesteam gir store formuer. Men selv de aller fleste hedgefondene svikter i de første årene. Således prøver å sette en gjennomsnittlig tall på inntektene til en dag handelsmann er en umulig oppgave, siden du må balansere de store lønnene til den vellykkede, mot tapene av feilene.

Day Traders 'Inntekter

Taiwan Study

En 2004 studie av taiwanske dag handelsfolk utført av U.C. Berkeley fant at 8 av 10 høyvolumhandlere mistet penger i en seks måneders periode. Uansett fortjeneste de tjente, ble spist opp av transaksjonsgebyrene sine. Likevel ble det funnet svært få vellykkede.

Noen mennesker har et medfødt talent for handel eller er bare født heldige. Siden dagshandelen er en form for gambling, bør vi forvente at noen få vil lykkes på det, akkurat som noen få tjener penger som profesjonelle pokerspillere.

Traders på firmaer

Personer som kan handle med suksess er i etterspørsel til hedgefond og investeringsbanker og kan styre enorme lønninger. Hedgefondets kompensasjonsrapport for 2008 viste at gjennomsnittslønnen for juniorhandlere var rundt $ 200 000, da bonuser og annen kompensasjon ble innregnet.

Hvis du er god til handel, er et hedgefond trolig stedet å gjøre det.

Hjem handelsfolk

Den gjennomsnittlige inntekten for daghandlere som bruker egne penger hjemmefra, er nesten absolutt negativ, og sannsynligvis vil det ikke være nok til å støtte deg selv.

Vurder at en årlig inntekt på $ 30.000 ville kreve at en person hadde en konto verdt $ 100.000, og tjene en 30% avkastning etter skatt, noe som er ekstremt usannsynlig. Å ha mindre penger vil kreve at du gjør det enda bedre. Vær oppmerksom på at du ville leve av din svake avkastning, så verdien av kontoen din ikke ville ha nytte av veksten av sammensatt interesse.

Day Trading Programmer

Mange nettsteder der ute hevder å ha systemer som vil hjelpe deg med å tjene tonnevis av penger. De hevder 90 prosent effektivitet eller lignende. Dette er alt sannsynligvis baloney. Akkurat som folkene som solgte ting til gullgruvearbeidere i 1850-årene, var de som laget alle pengene, folkene som selger programmer til daghandlere, er de som profiterer i dag.

Day Trading er et Fool's Game

For de fleste, prøver å tide markedet eller gjøre tonnevis av bransjer for å slå markedet kommer til å bite deg. De fleste ville være bedre i lavprisindeksfond med sine midler tildelt for å beskytte mot nedgang i markedet. Bruk din tid til å lære noe mer verdifullt enn å være en bedre gambler.

Anbefalt Redaktørens valg