Innholdsfortegnelse:

Anonim

De fleste vet at Social Security gir pensjonsytelser og medisinske ytelser til eldre, men de gir også noen fordeler for kvalifiserte yngre mennesker. Sosial sikkerhet fordeler for personer som er 60 år inkluderer et par typer funksjonshemmede og medisinske fordeler for funksjonshemmede.

Sosial sikkerhet gir noen fordeler for folk i alderen 60 år.

Sosial sikkerhet uførhet forsikring

Sosial sikkerhet uførhet forsikring (SSDI) gir en månedlig sjekk for de som ikke kan fungere på grunn av et funksjonshemning. For å kvalifisere, må du ha arbeidet en viss tid tidligere og innbetalt til trygdeordninger. Beløpet du kan motta hver måned, avhenger av hvor lenge du har jobbet og hvor mye du har betalt til trygdssikring i fortiden. Hvis du er yngre enn pensjonsalderen, kan du kvalifisere for SSDI; Dette inkluderer personer som er 60 år gamle. Etter pensjonsalder kan du begynne å samle pensjonsytelser for trygdeordninger.

Supplerende sikkerhetsinntekter

Supplerende sikkerhetsinntekt (SSI) gir en månedlig kontroll for at de ikke kan fungere på grunn av et funksjonshemning som ikke kvalifiserer for SSDI fordi det ikke ble betalt nok penger til trygdeordninger i fortiden. Du må ha begrenset inntekt og begrensede ressurser for å kvalifisere for SSI. Hvis du er yngre enn pensjonsalder, kan du kvalifisere, inkludert de som er 60 år. Etter pensjonsalderen, hvis du ikke kvalifiserer for pensjonsytelser, kan du fortsette å kvalifisere for SSI.

Medicare

Medicare betaler for mange helsetjenester for folk over 65 år, men de som mottar SSDI og SSI, kan også kvalifisere for Medicare. Hvis du er 60 år gammel og har kvalifisert for SSDI eller SSI i minst 24 måneder, vil du motta Medicare. Medicare dekning omfatter innlagt medisinsk behandling, poliklinisk medisinsk behandling og reseptbelagte legemiddeldekning. Du må betale en månedlig premie for Medicare dekning, men de med lav inntekt kan få hjelp til å betale sine premier.

Anbefalt Redaktørens valg