Innholdsfortegnelse:

Anonim

Dårlig kreditt blokkerer deg fra å åpne nye kontoer fordi långivere som ser en negativ fortidshistorie, er redd for at du vil fortsette din dårlige økonomistyring. Butikk kredittkort gir deg en måte å bevise at du er seriøs om å gjenoppbygge en god kredittvurdering. Disse kontoene fungerer som vanlige kredittkort, slik at du kan vise at du vil bruke kreditt på forsvarlig måte til tross for dine tidligere problemer.

Lagre kredittkort har mindre strenge godkjenningskrav.

Definisjon

Detaljhandelskredittkort er roterende kredittkontoer som er kun egnet for bruk i en bestemt butikk, kjede eller merkevare av forhandlere. Du får en bestemt kredittgrense å bruke på de utpekte butikkene og få tilgang til det med et kredittkort. Du kan kjøpe det du vil ha på de bestemte butikkene til du når kredittgrensen. Du må betale minst et minimumsbeløp hver måned, som er notert på ditt utsagn, men du kan betale mer. Du betaler ikke renter hvis du sender hele beløpet skyldig hver måned innen forfallsdato.

Krav

Kravene til å få et detaljhandelskredittkort ligner de som gjelder for store kredittkort som American Express, Visa, MasterCard og Discover, men butikker har ofte lavere kredittverdighetsgrenser enn de store kortmerkene, ifølge finansnettstedet Bankrate. Personer med tidligere økonomiske problemer som forfallskontoer, eller til og med konkurs, kvalifiserer ofte for detaljhandelskort, selv om de ikke kan få merkede kontoer som MasterCard eller Visa.

fordeler

Folk med dårlig kreditt gjenoppbygger det ved å bruke varehandelskort jevnlig og ansvarlig. Fair Isaac scoring selskapet anbefaler at poengsummen din er sterkt påvirket av dine betalingsdatoer og hvor mye du skylder på åpne kontoer. Poengsummen din stiger hvis du foretar små kjøp på kredittkortet til butikkene dine, og enten betaler dem fullt ut hver måned eller sprer ut en rekke betalinger på tid. Til slutt kvalifiserer dette deg for store merkevarekontoer.

ulempene

Detaljhandelskredittkort gir ofte lave kredittgrenser og tar høyere rente enn vanlig merkevarekort, ifølge Bankrate. Noen kontoer hjelper ikke personer med dårlig kreditt fordi utstedere ikke rapporterer aktivitet til Experian, TransUnion og Equifax kredittbyråer. Tidsbetalinger har ingen effekt på kredittvurdering hvis de aldri vises på kredittrapporteringene dine. Ikke søk om et visittkort uten å spørre om byråene blir varslet om aktiviteten din.

betraktninger

Detaljhandelskredittkort er nyttige hvis du har dårlig kreditt, og de lar deg også etablere en historie hvis du er ny til kredittbruk, ifølge Bankrate-forfatteren Leslie McFadden. Av kredittpoengsummen påvirkes 15 prosent av hvor lenge du har brukt kreditt, slik at detaljhandelskontoer lar deg lage et track record i et år eller to før du søker om store kort.

Anbefalt Redaktørens valg