Innholdsfortegnelse:

Anonim

Oops! Du overdrev kontoen din! Disse irriterende overtrekk avgifter kan virkelig legge opp. Men visste du at du kan få dem tilbake ved å spørre den riktige veien? Hvis du finner deg selv som trenger disse bankavgiftene for å betale for regningene dine, kan du prøve disse tipsene.

Få bankgebyrer tilbake

Skritt

Den rette tiden til å gå inn i en bank og be om avgifter tilbake er i begynnelsen av måneden. Bankene vil vanligvis ha et månedlig eller ukentlig gebyroppholdsmål. Jo nærmere de kommer til å treffe grensen, jo mindre sannsynlig er det at du får gebyrer tilbake. Så den første mandag i en ny måned er den beste dagen å gå inn og snakke med noen.

Skritt

Hvis det er ditt aller første gebyr, spør du bare om du kan få en engangs courtesy-avgift. Dette fungerer vanligvis. Hvis du er ny for banken, forklar du ikke hvordan telefonen eller nettbanken fungerer, og gebyret overrasket deg.

Skritt

Hvis du har massevis av avgifter, er sjansene for å få 100% tilbake, slanke. Men du kan kanskje få halvparten av dem tilbake. Forstå at du må snakke med bankleder. Vanligvis er disse de eneste ansatte som kan kreditere høye dollarbeløp tilbake. For store mengder trenger du en flott unnskyldning. Ingen sob historier.

Skritt

Det verste du kan gjøre er å heve stemmen din eller snakke om hva en dårlig bank er. Dette vil sikkert ikke gi deg noe. Hvis du er ærlig med å si at du ikke var klar over lengden på holdet som er plassert på en tilstand utenfor staten (spesielt hvis det var nylig en ferie), kan du kanskje få litt penger tilbake. Alt du kan komme på med om overtrekksavgiften er uklart, er flott.

Skritt

Det er viktig å vite at ved slutten av bankdagen vil banken ta ut det største beløpet først. Hva dette betyr er at hvis du bruker kortet ditt for et kjøp på $ 20, da et kjøp på $ 100, deretter et kjøp på $ 5, spiller det ingen rolle hvilken ordre du brukte i. $ 100 kommer først ut. Alltid. Dette er virkelig urettferdig faktisk fordi hvis du hadde en sjekk komme gjennom for et høyt dollarbeløp og det bruker opp alle pengene dine, vil du bli rammet av gebyrer for hver av de mindre beløpene i stedet for bare den store. Det er vanskelig og underhanded, men lovlig fordi dette forklares i fin print når du åpner kontoen din. Hvis dette skjedde med deg, hvis du går inn i banken og forklarer om debiteringen din er fjernet i en annen rekkefølge, vil du bare få en avgift, du vil nok få noe tilbake. Men gjør det ikke igjen. Du vil ikke være så heldig neste gang.

Anbefalt Redaktørens valg