Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å være berettiget til velferdsmessige fordeler i Michigan, er en person vanligvis pålagt å være bosatt i staten og en borger i USA. De berettigede er vanligvis lavinntektsinnkomne med få kontanter. Selv om berettigelseskravene er forskjellige fra program til program, er de fleste kontante aktiva grenser rundt $ 3000 i februar 2011, selv om disse grensene kan endres over tid. Inntektsrammer brukes vanligvis i henhold til formler av statlige sosialarbeidere.

Støtteberettigelse for fordeler som matfrimerker i Michigan er begrenset til statsborgerne, amerikanske statsborgere, og de som er under visse inntekts- og aktivitetsgrenser.

Fordelingshjelp

Fastsettelse av kvalifikasjon for matassistansutgifter i Michigan er vanligvis avhengig av inntektskrav. Mathjelpsfordeler midlertidig hjelper familier som sliter med å møte deres behov for mat og dagligvarer. Matbistand fordeler er begrenset - de kan bare brukes på viktig matvarer. Bare statsborgere i USA og innbyggerne i Michigan er kvalifisert for matassistanse, og hjelp er også begrenset til lavinntektsfamilier. For å bestemme inntekt inkluderer staten Michigan alle "countable" kilder til penger, inkludert trygdeordninger, veteraners fordeler og barnehjelp i tillegg til lønn. Nødvendige utgifter, som leie, verktøy og rettsordnede utgifter som barnestøtte, er også innregnet i berettigelse. Ikke inkludert er skjønnsmessige utgifter som forbruksutgifter til underholdning eller fritidsprodukter.

Kontanthjelpsfordeler

Staten Michigan tilbyr også kontanthjelp, eller velferdsbetaling, for å hjelpe lavinntektsfamilier til å møte grunnleggende behov. Mengden assistanse som en innbygger kan motta er begrenset - en beboer kan bare motta ytelser for 48 måneder totalt i hele levetiden, med unntak av visse unntak for funksjonshemming og utsettelser. Mottakere av kontanthjelp i Michigan må være amerikanske statsborgere eller akseptable fremmede innbyggere, Michigan innbyggere, og være under visse grenser for eiendeler, inntekter eller andre fordeler. Eiendeler inkluderer ikke personlige eiendeler, men inkluderer kontante midler som bankkontoer, investeringer, pensjonsmidler og tillitskontoer. Antallet av assistanse bestemmes ut fra kvalifisering; det vil si familier med mindre inntekt er kvalifisert for mer hjelp. Lokale sosialarbeidere er ansvarlige for å bestemme en families totale berettigelse.

Oppgi Nødhjelpsfordeler

Noen av de velferdsmessige fordelene fra staten Michigan er ment for midlertidig lindring i tilfeller av uvanlig nødsituasjon. Disse fordelene er begrenset til familier og personer som opplever ekstreme tilfeller av motgang, og er ikke ment for mer kroniske økonomiske vanskeligheter. De bistår familier i tilfeller der menneskeliv og sikkerhet er i fare; Disse fordelene bidrar ofte til å betale for tjenester som varme eller kritiske reparasjoner på hjemmet. For å være kvalifisert, må en familie eller en person være under svært lave aktivitets- og inntektsgrenser, inkludert ikke-kontante eiendeler. Fra februar 2010 er personer som gjør mer enn $ 445 eller en familie på fire som gjør mer enn $ 755, ikke kvalifisert til å søke full assistanse, selv om de kan få delvis hjelp avhengig av deres behov.

Medisinske fordeler

Staten Michigan gir velferdsfordeler for helsetjenester og akuttmedisinske behov gjennom Medicaid og barnas helseforsikringsprogrammer. De berettigede må være amerikanske statsborgere med Michigan residens. Personer med nedsatt funksjonsevne og eldre er berettiget til hjelp gjennom et føderalt finansiert program kalt Medicaid, selv om visse aktivitets- og inntektsgrenser gjelder. I tillegg er voksne som ikke kvalifiserer for Medicaid, noen ganger kvalifisert for Adult Medical Programmet, som er statsfinansiert og kun tilgjengelig for lavinntektsinnkomne. De som nå mottar medisinsk behandling gjennom en arbeidsgiver eller et annet statsprogram, er generelt ikke berettiget til medisinske ytelser.

Anbefalt Redaktørens valg