Innholdsfortegnelse:

Anonim

Selv om det kan høres ut som en forferdelig ide for de fleste, er sannheten at du virkelig klarer å leve uten noen form for inntekt (i hvert fall for en liten stund). Så lenge du har mat og ly, som er de mest grunnleggende nødvendighetene, kan du leve uten å tjene en cent mens du finner ut hva du skal gjøre. Og selv om mange ikke ville velge å gjøre ofrene nødvendige for å leve på denne måten, er det mulig med litt hjelp fra familie, venner og kanskje regjeringen.

Å ha ingen inntekt betyr ikke nødvendigvis at du vil ende opp med hjemløse og sultne.

Skritt

Spar opp nok penger til å overleve i tilfelle du trenger å leve uten inntekt for en stund. Sok bort minst tre til seks måneders levekostnader for en nødsituasjon. På denne måten kan du fortsette å betale regningene dine og leve din nåværende livsstil til du begynner å motta inntekt igjen.

Skritt

Eliminer boligutbetalingen. Flytt inn med venner eller slektninger, be din kirke for å hjelpe deg med å finne et sted å bo, eller hoppe over til forskjellige lyskilder.

Skritt

Sikre en jevn matkilde. Matfrimærker er tilgjengelige for de som oppfyller visse kvalifikasjonskriterier, eller venner og slektninger kan kanskje gi deg mat. Gå til suppe kjøkken, kirke sammenkomster og mat banker for å få varme måltider og muligens rester til å ta med deg.

Skritt

Få sesongbestemte klær og tilbehør, for eksempel hansker og skjerf, hvis områdets klima krever dem. Velgørenhetsdrifter og kirker hjelper ofte å klare folk med begrenset eller ingen inntekt. Spør vennene dine og slektninger for hånd-ned-spill.

Skritt

Sikre en slags transport. Kjøp en sykkel fra en bruktbutikk, spør en venn til å ta deg til jobb eller låne en bil.

Anbefalt Redaktørens valg