Anonim

Som kvinner får vi endeløse karriere råd - lene seg inn, men ikke bare prioritere arbeid; ta på så mange prosjekter som mulig, men også sette grenser; Vær snill mot alle, men vær ikke en pushover. Rådene kommer så fort og rasende at det kan være vanskelig å finpusse på hva du skal lytte til. I et forsøk på å stille støyen og fokusere på det som er veldig viktig, har vi nådd inn på de rådene som virkelig har påvirket oss og hjulpet oss gjennom vår egen spirende karriere.

kreditt: Warner Bros.

Lytt til deg selv.

kreditt: Fox

Det kan høres enkelt, men dette er faktisk veldig hardt råd å følge. Odds er at du har mange mennesker i livet ditt som veier inn på hva de tror du skal gjøre eller hva din neste karriereflyt skal være. Først av, husk at de deler sine meninger fordi de bryr seg om deg. Men husk også, deres meninger er bare det: deres meninger. Til slutt må du lytte til deg selv og, som adage går, stole på tarmene dine. Du er den som må leve med de valgene du gjør, og du er den som kjenner deg selv - dine ønsker og behov - best.

Finn ditt folk.

kreditt: Warner Bros.

Ved hver jobb skal du møte mennesker som inspirerer deg, hvem du jobber godt med, og hvem du virkelig liker. Heng på disse menneskene, lene seg på disse menneskene, og la de menneskene lene seg på deg. Når du beveger deg gjennom karrieren din (og de mer gjennom deres), blir du uvurderlig ressurs for hverandre. Husk at vi alle er bare mennesker som prøver å finne ut hele livet, og jobber er bare en del av det. Etter hvert som karrieren din vokser, vil det også være et nettverk av kolleger og tidligere kolleger du elsker. Det er et nettverk som du vil være veldig takknemlig for.

Les om kvinner med karrierer du beundrer.

kreditt: Warner Bros.

Noen ganger er alt du trenger, litt inspirasjon, og den beste måten å bli inspirert på kan være så enkelt som å lese. Hvis det er kvinner hvis arbeid du virkelig beundrer, les om deres tidlige dager. Hvordan kom de i gang? Hvilke fallgruver de møtte? Var det et øyeblikk da de "gjorde det" og hvordan kom de dit? Å lese disse historiene er ikke bare interessant; Det kan bare gi deg et lite innblikk i hvordan du best forfølger dine mål.

Husk at ingen kommer til å slå på døren din.

kreditt: Fox

Det er denne villfarelsen som mange av oss har når vi er unge, den dagen vil noen bare slå på dørene våre og gi oss en mulighet til å forfølge drømmens karriere. Det er dessverre ikke så. For å komme til hvor du vil gå tar engasjement, arbeid, og mye trengsel. Kom i gang!

Frykt kan holde deg tilbake. Ikke la det.

kreditt: 20th Century Fox

Mye forskning (og personlig erfaring) viser at kvinner ofte holder seg tilbake fordi de ikke føler seg som om de er helt kvalifiserte for mulige muligheter. I mellomtiden kaster menn seg på muligheter bare fordi de føler seg som om de er bare nesten kvalifiserte nok. Moralen i denne historien: Du er sannsynligvis mer kvalifisert enn du tror du er. Og hvis du tilbys en stilling som du vil, men ikke tror du er kvalifisert for: ta det! De ville ikke ha tilbudt det til deg hvis du ikke var den rette personen for jobben.

Godta hjelp som tilbys.

Din tribecredit: 20th Century Fox / 9 til 5

Livet er hardt nok; hvis noen gir deg hjelp, ta det! Tilsvarende, hvis du kjenner noen som jobber på et selskap du er veldig interessert i, nå ut til dem! Ikke å være alle gutter mot jenter igjen, men virkeligheten er at gutta ville antagelig akseptere hjelpen som tilbys, og de ville føle seg langt mindre skyldige i det enn vi gjør. Karriere er et hardt egg å knekke, det er absolutt null skam å gripe den hjelpende hånden.

Snakk om penger.

kreditt: AMC

Gjør forskning, finn ut hva folk med lignende stillinger gjør, spør etter reiser, spør etter hva du er verdt, og vær ikke redd for å skru ned mulighetene dersom betalingen ikke virker rettferdig. Å snakke penger er ikke nødvendigvis morsomt, men det er avgjørende. Forhandlingen din lønn er også viktig, og å være tilstrekkelig kompensert for din tid og kompetanse er utover viktig. Lønnskillet er også veldig ekte, og helt ukjent. Heldigvis er det mange ressurser der ute for forhandling og lønn for beste praksis; sørg for å gjøre leksene dine.

Ta alle dine feriedager.

kreditt: 20th Century Fox

Alle trenger en pause, og alle inkluderer deg. Her i USA har vi så få feriedager til å begynne med, det er viktig å ta de som vi har. Statistikk viser at selv med de få dagene vi får, bruker amerikanere langt fra deres tildeling av feriedager. Det er ikke bra for noen. Du trenger en pause, hjernen din trenger en pause, og du vil sannsynligvis føle deg mer produktiv og forfriskende når du kommer tilbake til malen.

Fjern ordet bare fra ordforrådet ditt.

Så hotcredit: Paramount Pictures / Zoolander

' Bare oppfølging;" " bare sjekker inn;" " bare ville vite om du har bestemt deg. " Bare har en smal måte å underkaste din autoritet på og gjøre det til å virke som om du ber om tillatelse. Som en Google-eksekver satt på en LinkedIn-post, "Jeg begynte å legge merke til at" bare "ikke handlet om å være høflig: det var en subtil melding om underordnethet, avferd. Noen ganger var det selvutslettende. Jeg begynte virkelig å lytte, jeg skjønte at det var et ord som nesten alltid klargjort og styrket budskapet. " Vi har tatt hennes funn til hjertet.

Mens du er i det, slutte å si unnskyld.

kreditt: Warner Bros.

Ok, det er en advarsel her: Hvis du har gjort noe som garanterer en unnskyldning kan du si unnskyld; ellers, skrap det. Som kvinner har vi en tendens til å be om unnskyldning - når de ber om ting, når de deler en kontroversiell mening, når de deler mening - og det er helt unødvendig. Vi bør ikke unnskylde å gjøre jobben vår. Som bare, ordet unnskyld undergraver og 99% av tiden er helt unødvendig.

Kle deg som deg selv, men deg selv på jobb.

kreditt: NBC

Vi sier "kle deg som deg selv" fordi det ikke er noe verre enn å føle at du er i morens klær når du prøver å være det beste profesjonelle selvet ditt. Hvis arbeidet ditt har en kleskode, kan du finne elementer som passer til koden som også føles som deg. Selv om arbeidet ditt ikke har en kleskode, kan du finne det du vil ha arbeidet ditt. Du bør føle deg trygg og se profesjonell; de to er ikke gjensidig utelukkende.

Lær dine grenser (og si Nei).

kreditt: CNN

Det kan være veldig fristende å si ja til alle ting som blir bedt om deg på jobb (spesielt når du er på en ny jobb), men det er det raske sporet for å ta for mye og brenne ut. Sørg for å sette grenser for deg selv og respektere grensene. Folk vil alltid be deg om å ta på seg mer; Det er opp til deg å vite når mer ikke er det riktige valget.

Husk at det er forretninger.

Kanskje et veldig stort kjede med denne trøyen skjønt? Kreditt: VH1 / Love & Hip Hop

Dette kan også skrives som "ikke ta ting personlig." Hvis du og en kollega er uenig om noe profesjonelt, ikke la det uenigheten triggle inn i alle dine samspill med dem. Tilsvarende, hvis en sjef gir negativ tilbakemelding på arbeidet du har gjort, husk at det ikke er en kritikk av deg. Ta disse negativene, lær av dem, og ikke ta dem personlig. Husk, det er bare forretninger.

Ikke selg deg selv kort.

kreditt: MGM

Som kvinner har vi en tendens til å selge oss selv kort. Ikke fall inn i den fellen. Eie yrke, vær stolt av arbeidet du gjør, ta på utfordringer, og vær ikke redd for å tøye ditt eget horn fra tid til annen. Foreslo selv, jobbe med prosjekter du bryr deg om, og vær sikker på å være din egen beste PR-agent. Det kan føle seg rart først, men det vil bli mer og mer naturlig over tid.

Anbefalt Redaktørens valg