Innholdsfortegnelse:

Anonim

Lining pantry hyller er en av de tingene du ikke absolutt må gjøre, men det er en god ide. Hylleforbindelser gjør at pantryhyllene er rene, beskytter dem mot krummer og utslipp, og gjør rydde opp raskt og enkelt. Hylleforbindelser beskytter også hyllens overflate fra å bli riper når du skyver gjenstander over hyllene. Spesialhylle liners kan være dyrt, men det er rimelige alternativer.

Hylleforinger hjelper med å holde pantryet rent.

Aluminiumsfolie

Du har sannsynligvis allerede aluminiumsfolie på kjøkkenet ditt, og den kan brukes som hyllepapir. Det er billig, rikelig og lett å finne. I tillegg legges det flatt og du kan enkelt støpe det på plass. Når det blir skittent, må du bare trekke det opp, kaste det og erstatte det med en ny seksjon av folie.

Self-stick Platic Wrap

Den type plastfolie som festes til overflater når presset det et godt alternativ til dyre hylleforing. Den klissete siden griper hylle og holder viklingen på plass. I tillegg er det vanntett og lett å fjerne. Som aluminiumsfolie er det lett å skaffe seg billig, og du kan ganske enkelt kaste det i søppel hvis det blir skittent.

Voks papir

Voksepapir er en annen kjøkkenklamme du kanskje allerede eier, og kan lett bli brukt som hylleforing. Du kan kutte og legge den flatt enkelt, uten lim. Det voksagtige belegget avviser vann og utslipp, og du kan enkelt fjerne og kaste det bort når det blir skittent.

Vinylbelagt papir

Vinylbelagt hyllepapir har lim på baksiden på den ene siden og et vanntett vinylbelegg på den andre siden. Limet holder det på plass, og vinylbelegget lar deg tørke det rent. Denne typen papir er ofte tilgjengelig i mange farger og utskrifter. En ulempe er at det kan være vanskelig å fjerne.

Innpakningspapir eller avis

Ekstremt sparsommelig, men ikke så holdbar som de andre valgene som er oppført her, innpakningspapir og avis kan resirkuleres og re-purposed som hylleforing. Disse materialene kan ofte bli hentet fra venner gratis, eller du kan resirkulere dem fra ditt eget hus. Fordi avis og innpakningspapir ikke er vanntette eller spesielt holdbare, kan det hende du vil bruke et dobbeltlag. Fordi de er så rikelig og billig, bør dette ikke legge til mye for prosjektet ditt.

Vinylfliser

Hvis du har vinylfliser igjen fra et remodelingprosjekt, bruk dem til å justere dine pantryhyller. De er slitesterke, vanntette, kan tørkes av og tilby en grad av demping. Best av alt, hvis de sitter rundt i garasjen din, er de allerede kjøpt og betalt for. Bare kutt dem for å passe på pantryhyllene dine.

Nonslip Carpet Pads

"Waffle-weave" teppepute er praktisk talt identisk med noen merker med svampet hylleforing. Hylleforingen selges i ruller, som folie eller plastfolie. Hvis du kjøper det i teppeputeform, får du mer for pengene dine. Bare kutt teppeputen i stykker som passer til pantryhyllene dine.

Anbefalt Redaktørens valg