Anonim

kreditt: @ rabertid12 / Twenty20

Thanksgiving kan bety forskjellige ting for forskjellige mennesker, men for detaljistarbeidere kan det signalere en urolig frykt. I stedet for å ha tid med sine familier, deres favorittfotballlag, eller bare deres fridag, er mange bracing seg for Black Friday. For noen begynner det ved midnatt; for andre, Thanksgiving kveld. Over sosiale medier har de en melding for ivrige kunder:

Plz være snill mot detaljister på Thanksgiving / Black Friday fordi vi sitter fast hele natten, i stedet for å være hjemme hos familien vår istedenfor

- Mary! (@mary_johnsonnn) 21. november 2017

Ikke alle store kjeder vil tilby ferie timer for forhandlere. Listen inneholder steder som PetSmart, H & M og Home Depot. Men for andre butikker er det en av årets største salgsperioder. Hvis du har en kampplan for Black Friday, Small Business Saturday, og Cyber ​​Monday, legg til en ekstra handlingsobjekt på listen din: Vær snill.

Svart fredag ​​kommer opp! Med det som er sagt, vær så snill å husk detaljhandlerne er også folk. De vil bare hjelpe deg. Ansatte kontrollerer ikke priser eller aksjer. Politikk er laget av bedriftens. Vennligst vær snill denne ferien (:

- syrebadprinsesse av mørket (@eatgreekdisco) 22. november 2017

Ansatte, uansett om de jobber ved kassen eller på gulvet, har ikke mulighet til å forhandle eller prute over priser. De kan ha tatt timene fordi de blir betalt ekstra og trenger støt i lønnsslippet. De opplever sannsynligvis så mye eller mer stress som deres kunder. Så: Ta en takt og vær så høflig og tålmodig som mulig. Det er alltid en god regel når du handler, men svart fredag ​​er en spesiell form for vanvidd, og noen ganger kan dine beste intensjoner gå ut av vinduet.

Hvis du allerede er skeptisk til Black Friday, kan ansatte også vite at du har god grunn til å være. Buzzfeed bare delt "19 Black Friday Secrets som Retail Workers vil aldri fortelle deg" for alle de skitne hemmelighetene til biz, hvorav noen kan være enda bedre enn et brannsalg for bunnlinjen. Til slutt, hvis du styrker deg selv med å klokke inn etter Tyrkia-dagen, vet du at du ikke er alene - og at du kan gjøre det gjennom dette skiftet med god nåde også.

Til alle mine medarbeidere på svart fredag ​​pic.twitter.com/B5jWw0gbtr

- Richard Zamora (@ ZamoraRichard09) 21. november 2017

Anbefalt Redaktørens valg