Innholdsfortegnelse:

Anonim

Når du kjøper forsikringsdekning betalt med en årlig premie, er beskyttelsen i kraft de neste 12 månedene. Forsikringsselskapet godtar imidlertid betaling for dekning det ennå ikke har oppnådd. Hvis du avbestiller retningslinjene dine, vil du motta denne ubrukte delen av premien din tilbake. Fra et balanseperspektiv er uopptjente premieinntekter ved utbetalingstidspunktet både en kontant eiendel og en gjeldende forpliktelse. Etter hvert som dekningstidspunktet utvikler seg, reduseres premiebeløpet til uopptjente premier, til alle premier er opptjent ved slutten av politikken.

Unearned premie er forsikringsbransjen versjon av uopptjent eller utsatt inntekter. Kreditt: rgbdigital / iStock / Getty Images

Skritt

Samle informasjonen som trengs for å utføre beregningene. Du vil trenge premiebeløpet, lengden på politikken og perioder med uopptjente premier igjen. For eksempel, bruk en $ 1200 premie over en 12 måneders periode, med fem måneder igjen på politikken.

Skritt

Del premien med det totale antall perioder i termen. Ved hjelp av eksemplet er $ 1200 premien delt med 12, og gir et månedlig beløp på $ 100.

Skritt

Multipliser det månedlige beløpet med de resterende periodene i retningslinjene. I dette eksemplet multipliseres $ 100 med de resterende fem månedene, for et uopptjent premiebeløp på $ 500.

Anbefalt Redaktørens valg