Innholdsfortegnelse:

Anonim

Bankkontoer er tapt og uoppfordret av en rekke årsaker, og det betyr at det er millioner av uuttalte - for dollar der ute. Noen ganger vil familiemedlemmer åpne en sparekonto for et barn og legge penger inn i kontoen, og uansett grunn de glemmer at kontoen eksisterer og forsømmer å fortelle barnet når han eller hun blir eldre. En annen mulighet er at kontoen tilhørte en slektning som nå er død. Pengene i disse regnskapene tilhører rettmessig de nærmeste slektninger. Du vil enkelt kunne finne en tapt bankkonto.

Skritt

Bestem om du har mulige tapte bankkontoer ved å gå gjennom postene dine. Du har kanskje hatt en bankkonto når du først begynte i arbeidsstyrken, og du har kanskje glemt å lukke den. Hvis du ikke har noen poster, men du husker at du har en konto hos en bestemt bank, kan du ringe til banken og be dem om å søke på sine poster for deg. Hvis banken ikke lenger er der, kan du søke etter kontaktinformasjon for den tapte banken. Et nettsted for å sjekke ut er Lost Bank Account, som viser FDIC mislykkede banker og kontaktinformasjon for hver enkelt. (Se Ressurser for link.)

Skritt

Spør familiemedlemmer om de hadde opprettet en konto for deg når du var barn. Bankkontoer for barn er populære gaver til nye foreldre. Det er en mulighet for at den som opprettet kontoen, glemte at de hadde gjort det. Finn ut navnet som de oppretter kontoen, Sosialsikkerhetsnummer på eventuelle felles eiere, type konto, sist kjente saldo og kontonummer.

Skritt

Finn en tapt bankkonto på egen hånd ved å besøke nettsteder som uanmeldt eiendomsguide eller manglende penger. (Se Ressurser for lenke.) Skriv inn navnet ditt og staten du vil sjekke, og du vil kunne se om det er penger eller kontoer som kan være i ditt navn. Husk å sjekke alle stater der du har bodd og holdt kontoer, samt stater der du har gjort forretninger. Du vil kunne legge inn dine opplysninger gratis og finne ut om det er noen penger du skylder deg.

Skritt

Lei en profesjonell uanmeldt eiendomslokaliser. Du kan oppdage at han eller hun kan til og med hjelpe med å finne penger som var på bankkontoer for mange år siden, selv om banken ikke lenger eksisterer. Finansdepartementets reform-, gjenoppretting- og håndhevelsesloven fra 1989 kan beskytte penger mot kontoer i lukkede banker, og mange mennesker vil fortsatt kunne få pengene sine. Nettsteder som Kontanter uoppfordret, gir deg en enkel måte å finne ut om du har uopptatte eiendeler på bankkontoer. (Se Ressurser for link.)

Hvis du går denne ruten, spørre om hvor mye gebyr du må betale til lokalisten. Disse lokalbefolkningen belaster ofte en prosentandel av pengene du finner, og det er ofte mellom 20 prosent og 35 prosent. Sjekk om de vil akseptere en flat avgift i stedet. I mange tilfeller vil du kunne forhandle med lokalisten for en lavere avgift før de finner en tapt bankkonto for deg.

Anbefalt Redaktørens valg