Innholdsfortegnelse:

Anonim

Landing en jobb som markedsføringsassistent kan være en god start på en karriere innen markedsføring for en ny student eller en høyskole student med litt erfaring og en bakgrunn i markedsføringsstudier. Avhengig av størrelsen på firmaet der en assistent jobber, kan de ha en rekke plikter og ta på seg oppgaver som kan føre til karrierevekst, nye ferdigheter og bedre muligheter.

Startlønn på ulike nivåer

Startlønn for markedsføringsassistenter på markedsnivå varierer basert på erfaringsnivå, bedriftens størrelse, plassering (selv urbane og landlige steder i en enkelt region kan variere mye i markedsføringslønn) og plikter. Generelt er den mer erfarne assistenten i administrativt arbeid, og jo større er selskapet, desto høyere lønn. Betalingsrenter inkluderer normalt også fordeler som forsikring, betalt ferie og pensjonsytelser, og større selskaper bør også gi opplæring eller undervisning. Å være en kandidat, i stedet for en student, øker også lønnen til en markedsføringsassistent.

lønn

De fleste opplæringsnivåer for markedsføringsassistenter holder rundt $ 37 000 per år, pluss fordeler. Faktiske priser varierer fra et lavt nivå på rundt $ 25.000 til et høyt på $ 45.000 for de som har høye kostnader eller med spesialiserte grader eller ferdigheter. Priser er for heltidsarbeid; deltid markedsføring assistenter gjør $ 15 til $ 35 per time.

plikter

De fleste markedsføringsassistenter hjelper deg med alle dagens aktiviteter i en markedsavdeling, og kan også hjelpe salg. De kan lage eller redigere brosjyrer og annen markedsføringstillatelse, administrere kundedatabasen, håndtere kundeforholdsstyring, e-postmarkedsføring og andre viktige programvare, og håndtere frakt. På mindre bedrifter kan en assistent med litt erfaring ha mer kundevennlig og kreativ rolle, for eksempel å skrive markedsføringskopiering og håndtering av kundeserviceanrop.

Trening

Markedsassistenter har generelt eller har en bachelorgrad i næringsliv eller liberal kunst. Mange mottar trening på jobb i bestemte markedsføringsprogrammer.

Anbefalt Redaktørens valg