Innholdsfortegnelse:

Anonim

Kriminalitet er en uheldig realitet i alle deler av verden, og militære baser er ikke noe unntak. Når militært personell er involvert i forbrytelser eller når nødstilfeller oppstår, reagerer National Guard-militærpolitiet. Disse vaktmedlemmene har arbeidsoppgaver tilsvarende sivile politibetjente. I motsetning til politibetjente, tjener National Guard-medlemmer vanligvis på deltid og mottar ikke en heltids lønn med mindre de blir kalt til aktiv tjeneste.

National Guard står utenfor politistasjonskreditt: Scott Olson / Getty Images News / Getty Images

Stillingsbeskrivelse

Innenfor National Guard har militærpolitiet ansvaret for å håndheve loven og undersøke forbrytelser begått av vaktmedlemmer. I tillegg til rettshåndhevelse oppgaver reagerer militærpolitiet også på sikkerhets- og krisesituasjoner på militære baser.

Felles arbeidstiltak for National Guard militærpolitipersonell ligner på sivile politioppgaver. Gjennomføring av patruljer til fots og i kjøretøy samt gjennomføring av undersøkende intervjuer er vanlige oppgaver. Imidlertid kan militære politimedlemmer også bli utplassert for å bekjempe soner. Når de er utplassert, er de ansvarlige for å gi sikkerhet og beskyttere for alle militære enheter, ikke bare nasjonalgarden.

Treningskrav

For å tjene i militærpolitiet må medlemmer av nasjonalgarden først fullføre ti uker med grunnleggende kamptrening. I løpet av denne tiden praktiserer medlemmene basale soldier og kampkompetanse som navigasjon og lagbevegelse. Etter grunnleggende kamptrening må personell som er valgt for militærpolitiet, også gjennomføre minst åtte uker med avansert individuell opplæring, med fokus på å praktisere politiet og undersøkende taktikk.

Vanlige ferdigheter som undervises under Nasjonalgardens militære politi opplæring inkluderer militære og sivile lover, ulykke og kriminalitetsundersøkelse og bevissamling. Bruk av skytevåpen og fysisk kraft til å omskole eller arrestere mistanker er også dekket. Militærpolitiet trening er intens, og medlemmene er pålagt å være fysisk egnet og holde seg rolig i stressende situasjoner.

Enlisted Pay

I National Guard kan militære politi medlemmer enten bli opptjent eller offiserer. Enlisted medlemmer er vanligvis yngre og utfører mange av de daglige hendelsene på militært politiarbeid. Alle medlemmer av nasjonalgarden er pålagt å betjene to dager i måneden på boretjeneste. I løpet av denne tiden betales en hylt medlem med rang av privat 219 dollar. En høyere rangering med sergeantens rang er betalt mellom $ 279 og $ 395, avhengig av anciennitet. En sergeant major, den høyest rangerte enlisted rang i National Guard, er betalt mellom $ 618 og $ 595 for disse to dagene av plikt.

Hvert år må nasjonalvaktens militære politimedlemmer delta i to uker spesialisert opplæring. For disse to ukene blir en privat betalt $ 766. En sergeant betales mellom $ 974 og $ 1,382, mens en sergeant major blir betalt mellom $ 2.161 og $ 3.356.

Når militærpolitiet blir kalt til aktiv plikt, blir de betalt i samme takt som andre medlemmer av hæren. For en privat er denne satsen $ 1645 per måned. En sergeant på aktiv tjeneste betales mellom $ 2.091 og $ 2.965, avhengig av anciennitet. En sergeant major er betalt mellom $ 4.635 og $ 7.196 per måned på aktiv plikt.

Offiser betaler

National Guard militære politibetjente er pålagt å ha høyskolegrader, og jobbe som veiledere og administratorer. Under de påkrevde to dagene i måneden av drill, betales en andre løytnant mellom $ 371 og $ 579, avhengig av antall år i vakt. En stor, som vanligvis har flere års erfaring, blir betalt mellom $ 563 og $ 939 for bor, mens en høyeste oberst blir betalt mellom $ 782 og $ 1,385.

I løpet av de to ukene av årlig opplæring, er en andre løstnant i militærpolitiet betalt mellom $ 1.298 og $ 2.028. En major er betalt mellom $ 1,969 og $ 3,288, mens en oberst er betalt i størrelsesorden $ 2.737 til $ 4.898.

Hvis det blir kalt for å tjene som militærpolitiet på aktiv plikt, betales en andre løytnant mellom $ 2 783 og $ 4 349 per måned. En major er betalt i størrelsesorden $ 4,222 og $ 7,049, mens en oberst er betalt mellom $ 5,870 og $ 10,391 per måned på aktiv plikt.

Anbefalt Redaktørens valg