Innholdsfortegnelse:

Anonim

For å få den beste prisen på en Sprint-mobiltelefon, er det ideelt å velge Sprint-oppgraderingsprogrammet. Med dette programmet kan du oppgradere til å motta en ny Sprint-telefon med mange funksjoner i stedet for å vente på at kontrakten utløper. Lær hvordan du får best mulig avtale på Sprint-telefonoppgraderingen, sparer tid, penger og nettopp en flinkere telefon.

Mobiltelefonbrukere liker ofte telefonoppgraderinger med nye eller oppgraderte kontrakter.

Skritt

Tilnærming kundeservice på nettet eller via telefon i stedet for å besøke de lokale butiksrepresentanter. Lokale butikker reps er vanligvis ikke i stand til å gi deg bedre avtaler. Bruk telefonregningen til å finne kundeservicenummeret til Sprint og ring dem.

Skritt

Planlegg å oppgradere din Sprint-telefon under kontrakt rundt slutten av måneden. Benytt deg av situasjonen når reps er desperate for provisjoner ved aktivering. Reps gjør ingen provisjon på prisene på telefonene, men de gir alltid rabatter på telefoner. Når du kjøper en ny telefon, legger du til et par tilbehør og returnerer dem senere hvis de ikke appellerer til deg. På den måten kan du få den beste prisen på oppgraderingen av telefonen.

Skritt

Ring kundeservice til Sprint og be dem om en bedre oppgraderingspris. Besøk Omio-nettstedet (se Ressurs 1) for å sammenligne priser på telefon. Hvis du nevner telefonbrukets detaljer og Omio-nettstedets priser til Sprint kundeservice, vil de vanligvis gi deg de billigste oppgraderingspakker. Forklar til representanten at kontraktsprisen din er for dyr. Skyv dem for en bedre avtale ved å be om en bedre kontraktspris og eventuelle tilgjengelige spesialrabatter.

Skritt

Avbryt alt i kontrakten som ikke er nødvendig. Dette er noe som kalles "kundeoppbevaring". Ring Avdelingsavdelingen og fortell dem at du vil avbryte kontrakten. Retens spesialistene vil foreslå et tilbud - la oss si ubegrenset teksting, ringe planer, oppgraderinger, etc. Sprint vil aldri ha kunder til å avbryte, og det er derfor dets reps vil gjøre det som trengs for å holde kundene glade. Vær vedvarende.

Skritt

Kjøp telefonen til en utsalgspris. Sprint tilbyr rabatter basert på "tid servert" av detaljert telefonpriser. Hvis du vil oppgradere telefonen under en kontrakt, kan du få rabatt bare hvis du har kjøpt telefonen til en utsalgspris.

Skritt

Vis representanter at kontoen din ikke har en enestående saldo, og at du er en langtidskunde. Dette vil være et incitament til representanten for å gi deg en bedre avtale på kontrakten din.

Skritt

Fortell kundeservice reps at det er feil i telefonen din, som ikke var forårsaket av deg, hvis dette er tilfelle. Dette vil gi deg flere rabatter og kreditter basert på de konkrete feilene.

Anbefalt Redaktørens valg